anettecarlsson

Alla inlägg den 19 augusti 2012

Av Anette - 19 augusti 2012 11:35

Igår var vi & åt blåbärspaj hos Thomas syster & Pernilla, hur gott som helst! Är det inte underbart att man kan bo i en storstad & ändå ha naturen med alla dess godsaker precis runt hörnet? :) På kvällen skulle de springa midnattsloppet... Hoppas det gick bra. Nästa år ska jag försöka mig på det oxå tänkte jag.. & tjejmilen & vårruset :)

Häromdagen rensade jag i Adamies rum, har tänkt att göra det länge men inte fått energin till det. Men nu är det gjort! Insåg oxå att det är dags att köpa nya kläder till henne. Under sommaren har alla byxor blivit för korta. Just nu är hon iaf inne i en klänningsperiod men snart blir det lite kallt för det. Det tog mig lite med storm, min tjej börjar bli så stor nu... Hon kan uttrycka sig så väl, allt frågas varför på :) Hon är jätteintresserad av bokstäver & säger så roliga saker :) Men i vissa sammanhang märker man att man är ändå inte så stor när man är 3,5 & det får mitt hjärta att ömma så för henne. Hon vill så gärna pussa & klappa lillebror & det är så gulligt :) igår gick hon, jag & Otto en lång promenad tillsammans & hon var så duktig & gick hela tiden! Vi tog ett par vilopauser & tittade på sniglar & diverse längs vägen. Man glömmer som vuxen hur fascinerande kryp kan vara :/ I förrgår hittade hon en liten snigel med skal som hon plockade upp & sprang för att visa mig. När hon kom fram till mig såg hon lite fundersam ut för hon hade råkat göra sönder den på vägen... Så sant som det är sagt: Lilla snigel, akta dig.... ;)

Presentation


Välkommen!
Snäll, glad, skotokig, mamma, inredningsintresserad, nyfiken, rastlös, kunskapssökande, älskande, öppen och busig. Där har ni mig. Typ :)

Fråga mig

6 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
   
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25 26
27
28
29
30
31
<<< Augusti 2012 >>>

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards