anettecarlsson

Alla inlägg den 8 mars 2013

Av Anette - 8 mars 2013 12:21

Jag har 2st barn nu. 2 små underbara virvelvindar som bara genom att existera ger mig så mkt kärlek. De har lärt mig vad älska är på riktigt & varje dag är jag tacksam för att de finns i mitt liv...
Det har gett mig en närmare kontakt med min mamma, hon var med när min dotter föddes på första parkett & hejade på mig när jag trodde att jag aldrig skulle slippa smärtan. Jag förstår henne på ett annat sätt nu än innan jag hade barn & jag är så otroligt glad & tacksam att hon är min mamma! <3

Så till det som gnager i huvudet på mig. Det var ju en till som var med & skapade mig. En manlig del som brukar bli pappa. Vilket han var ett par år. Tills han bestämde sig för att inte finnas för mig längre. Han fick en ny familj & släppte taget om mig mer och mer. Jag vet vad han inbillade sig & det är en stor förolämpning mot min mamma som han borde skämmas över!

Jag vill kunna släppa att du inte bryr dig om mig. Jag vill bara släppa alla tankar på dig! Men jag har otroligt mkt sorg & ilska över att du gett upp mig! Varför kände du inte för mig som jag känner för mina barn? Hur står du ut med vad du gjort? Tänker du på mig? Jag vet att du inte ser mina barn som dina barnbarn men det är de. Adamie leker ibland att hon ska träffa dig, sin morfar. Hon frågar varför du inte vill träffa mig och ännu värre varför du inte vill träffa henne. Det är mkt svårt för mig att svara henne. För jag vet inte. Jag vet inte varför du gjort som du gjort. Om detta når dig får du gärna förklara. Men räknar inte med ngt svar, du vill inte bli nådd & jag orkar inte bli avvisad. Men det bränner i mig. Av tankar. Så du vet...

Av Anette - 8 mars 2013 10:46

Finns det en internationell mandag?

Att det finns vissa skillnader mellan män & kvinnor är väl ganska så uppenbart?! Mest om man ser på fysiska attribut. Ofta skiljer sig män & kvinnor rätt stort i intressen & personligheter oxå. Men det där med manligt & kvinnligt medför oxå väldigt mkt fördomar & åsikter. För om en man har "kvinnliga" intressen såsom kläder, skönhet, inredning & barn. Jo vad sägs ganska ofta? Att han är kvinnlig & kanske tom gillar män på romantiskt sätt?!
Om en kvinna har "manliga" intressen såsom fotboll, bygge, öl ;) & bilar så är hon ju en av grabbarna, butch & kanske rentav gillar kvinnor romantiskt sätt. För så annorlunda kan man ju inte vara, det ställer till det för folk i deras uppfattningar om människor. Vilket är trist, mkt trist. Låt människor vara som de vill & mår bra av, inte som du tycker de borde vara!

Därmed inte sagt att jag inte har tankar & åsikter om manliga & kvinnliga saker men jag försöker att ha ett öppet sinne & hjärta för olika.
Jag gillar olika! :)

Presentation


Välkommen!
Snäll, glad, skotokig, mamma, inredningsintresserad, nyfiken, rastlös, kunskapssökande, älskande, öppen och busig. Där har ni mig. Typ :)

Fråga mig

6 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
        1 2
3
4
5
6
7
8 9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22 23
24
25
26
27
28
29
30
31
<<< Mars 2013 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards