anettecarlsson

Alla inlägg under juni 2011

Av Anette - 14 juni 2011 09:49

Eller? Nej för jag tappade min mobil i marken precis i slutet av min morgonpromenad så displayen sprack!!! Det var inte kul o jag sa inga fina saker...

Igår tappade jag mina solbrillor i golvet så de gick sönder...

Vad ska jag tappa imorgon? En tand kanske? Det är ju oxå billigt o fixa så BRING IT!!! :( :( :(

Av Anette - 13 juni 2011 21:59

Idag sa Adamie "Tjena tjena" till mig när jag hämtade henne från dagis... XD Var det en 2åring jag hade?


Idag blir det inget soffsovande för mig... Mitt hjärta har 2 kompisar som sover här i 2nätter. O jag överlät soffan till dem... Ikväll är de ute så jag förvarnade dem iaf om att jag nog kommer somna här men sen vingla in i sovrummet... :) Uppfriskande med inte bara 1 utan 2 snubbar som lämnar toaringen uppfälld! ;)


Busting my thoughts fly back to thee 
They always fly back to thee 
Please won't you understand that without you by my side there's no me

So will you ever love me again, only time will tell 
I'm in a hurry, cause they're waiting down in hell 

And no matter what I say say or do 
The road lead back to you…

Av Anette - 13 juni 2011 14:50

Jag älskar denna blomma! Den är så vacker o finns i en massa fina färger...




Ge mig sinnesro att acceptera det jag inte kan förändra, mod att förändra det jag kan, och förstånd att inse skillnaden.

  

 

Av Anette - 13 juni 2011 10:11

Jag gick en morgonpromenad imorse o på vägen såg jag denna:

 Den var ca 2cm lång!!! Inte den största myra jag sett men den största på lääänge.... Huuaaa.... Men h*n kröp glatt vidare efter sin lilla modelsession... :)


Nu har jag gått en runda som är 5km som jag tänkte jag ska springa ngn dag. Det innebär att jag har en slinga som går som en 8 som är ca 1.1mil och därför bra o träna inför tjejmilen på. :) Jag har gett mig f*n på att jag ska vara i första startgruppen o nu kvalificerar jag mig för andra... Så jag får starta i andra men ska springa in i första tänkte jag mig... :)


Det har suttit en del av en säkerhetskedja på ytterdörren här o nu när Adamie kommit på hur man kan låsa upp dörrar så tänkte jag att det vore bra o ha en ordentlig kedja där så hon inte kommer ut även om hon kan låsa upp. O vilken kedja jag hitta sen! :)

 Skitbra! Slipper jag oroa mig för att ngn ska ta sig ut och ngn in som inte är inbjuden! :) 


 
Av Anette - 12 juni 2011 20:26

Jaaaahopp.... Tror jag skrev ngn gång tidigare att jag var sugen på att göra björnbärssaft?! Idag bestämde jag mig för o göra slag i saken men hade inte 2l björnbär så jag använde björnbär, blåbär och jordgubbar. Detta var receptet:

2 liter 

björnbär

3 dl 

vatten

6 dl 

socker per liter saft

1 krm 

bensoat

 Rensa bären. Skölj dem om det är nödvändigt och låt rinna av Lägg bären i en syltgryta och häll på vatten Koka ca 10 minuter Häll massan i saftsilen och låt saften självrinna i minst 30 minuter Mät saften. Häll saft och socker i grytan och låt koka långsamt ca 10 minuter. Skumma safterna väl tills den är alldeles klar. Tillsätt bensoat utrört i lite saft. Häll upp saften på varma flaskor. Tillslut Om flaskorna ej fylles helt går saften utmärkt att frysa


Här är resultatet med bilder:



 Va fan... kom igen.... Inte ens en liter saft! :( Grrrrrr.....

   Mkt skum o kladd för lite. Får hoppas den är god bara... :)


Men jag har ngt som muntrar upp mig iaf


 Världens sötaste tjej äter muffins på bussen

 & en ROSA FOTBOLL!!! Adamie har inte ngn boll men gillar dem o nu kunde jag inte riktigt låta bli när den var på rea.. ;)



Saft var nog inte min grej, får återgå till mina muffins ;)



Av Anette - 12 juni 2011 14:16

Jag skulle ju inte somna... så jag bakade. :) Hade 2 olika smaksatta Kesella i kylen o letade upp recept för o göra muffins med det. En blev rabarber smak och den andra hallon... O för att göra skillnad på dem så färgade jag hallonmuffinsen rosa med karamell färg :)

Sähär blev det:

     Gott oxå, så det var ju bra! :)


   Adamie är på upptäcksfärd igår vid stranden. Det är sanslöst vad jag älskar den lilla tjejen!!! <3

Av Anette - 12 juni 2011 12:16

Jag vet att mina rubrikt ofta inte har ngt med texten att göra... Men kanske med livet? ;)


Jag är på jakt efter en matta till balkongen. Skulle vilja göra ett uterum där ute nu på sommaren. Men jag kan inte riktigt bestämma mig för vad jag vill ha för stil... Eller jag vet att jag vill ha det lite orientaliskt. Gillar den inredningsstilen men jag får aldrig till det utan det brukar sluta med att allt blir rosa ;)  Men det ger sig...


Nu ska jag snart göra dagens dips och armhävningar... Sen blir det vila när Adamie ändå sover... Hoppas jag inte somnar bara för det gjorde jag igår o hade skitsvårt att somna sen på kvällen :(

Kanske borde baka ngt så jag håller mig vaken ist... Gäller bara o få ut det ur huset illa kvickt så jag inte äter upp allt själv... Får se hur det går med den saken... :)

Av Anette - 11 juni 2011 11:51

Ja visst! Idag fyller min fina vän Maja år, Hon bor långt ifrån mig så tyvärr blir det inget personligt grattande men jag tänkte skirva en lista på vad som är så bra med henne:

Hon kan få in 2stora vindruvor under över- och underläppen

Hon låter roligt när hon snyter sig

Hon älskar tjutfilmer

Hon har ett jobb hon trivs med

Hon har ett bubbelbad hemma

Hon är snäll

Hon är ärlig

Hon är mkt duktig på att fula sig ;)

Hon gillar vin

Hon har en kroppsdel som jag har som förebild inför framtiden

Hon är öppen och glad och och och heeeelt underbar!

Grattis min fina vän! :) Love u shitloads!


Jag o Adamie var ute o gick förut o nu så sover Adamie o jag ägnar mig åt seriöst soffhäng. Ska snart göra mina armhävningar men inte riktigt än... Vaknade 05.15 imorse så jag är lite sömnig....zzzzzzzz.....

Ovido - Quiz & Flashcards