anettecarlsson

Alla inlägg den 28 augusti 2011

Av Anette - 28 augusti 2011 20:24

Igår gifte sig min bror Per med Helena. De hade för en vecka sedan sagt det skulle bli regn men det var strålande solsken hela dagen. En perfekt dag att gifta sig på! :) 

Vigseln var jättevacker och mångas ögon var blanka...

Festen efter var hur härlig som helst och jag hade turen att hamna bredvid brudens bror som jag säger är "fel i huvudet" Det är en komplimang även om det inte låter så, men det betyder att han är rolig! :)


Det fotades en massa, kramades ännu mer och dansades till sist. Helt plötsligt satt jag på ngn axlar och då var min andra bror Erik snäll nog o dra upp kjolen och visa min stjärt för de andra... :/ Fast ingen såg visst ngt så då får man väl vara nöjd... Eller? ;)

Han kompenserade det dock stort direkt efter då han vars axlar jag satt på trillade och jag föll rakt i min brors armar. Ibland är man på rätt plats vid rätt tillfälle... :)


Jag hade en underbar helg, jag hann träffa Maja med familj en hel massa, umgås med mamma, träffa släkt familj och vänner. Lära känna nya bekantskaper och se kärlek i överflöd.

Det har varit en helg full av värme både från solen och från alla som jag träffade. 


Jag önskar Per och Helena ett långt lyckligt liv tillsammans och är överlycklig då jag nu fått en till svägerska som jag älskar som en syster! (Även om han redan varit min svägerska i 7år) :)

  

        

Ovido - Quiz & Flashcards