anettecarlsson

Alla inlägg under november 2012

Av Anette - 7 november 2012 23:33

Jag var nyss på bio & såg 'En oväntad vänskap' En helt fantastisk film om vänskap över gränser. Gränser som någon sorts norm satt upp om vad som är rätt & fel. Ett exempel: 'Du kan inte anställa honom, killar från förorten har ingen medkänsla' 'Det är precis det jag vill ha, ingen medkänsla' Killen från förorten & den rika mannen hittar något hos varandra som ingen av dem förväntade sig... Helt fantastisk film som påminner en om att man ska inte ha fördomar om andra för vem vet hur de kan påverka ditt liv?
Vad är det som säger att en person som kommer från "fel ställe" inte kan berika ditt liv på sätt som du inte kunde föreställa dig? Vem är det som begränsar dig från att lära dig något nytt om dig själv?

Det kanske inte är som du tänkt dig men blir kanske som du önskat???

30

Av Anette - 2 november 2012 12:35

Nu har jag varit 30 en hel vecka... Hade en mkt mkt bra födelsedag med en massa vänner, familj & släkt på besök. Åt massvis med god tårta & fick underbara presenter! Det genomgående temat var bakning så snart måste jag göra slag i saken & baka lite tror jag... Problemet är bara vart man ska göra av det man bakar?! För i magen på mig ska/bör det inte hamna... ;) Jag gjorde 2st tårtor till fredagen men en blev över så den knatade jag upp med till Adamies förskola. Får se vad de tyckte om den :)

Men det här med att vara 30... Hade nog en föreställning om att det skulle kännas annorlunda... Som om man skulle vakna lite mer vis, lite mer rynkig & lite mer erfaren... Kan väl inte direkt påstå att ngt av det skedde... Som tur var, iaf för rynkdelen ;)
Nej skämt åtsido. Jag trivs. Det känns bra. Jag har en fin lägenhet, en fin pojkvän & 2 alldeles underbara barn. Det är inte illa pinkat faktiskt :)

Jag fick förresten en idé förut. Vidareutveckling kommer. Skulle bara säga att jag fick en idé. ;)

Ovido - Quiz & Flashcards