anettecarlsson

Alla inlägg under februari 2012

Av Anette - 12 februari 2012 17:56

Ja inte den som gick sönder... Den är i skräpan nu...

Ibland lönar det sig att skriva saker på fejjan för efter att jag skrivit att min tv gått sönder så skrev min svägerskas kusins mamma att de hade en tjockis tv som de kunde ge mig! Idag kom de och lämnade den! Det är ju helt fantastiskt, jag har en tv igen!   Trodde inte jag skulle sakna den så mkt men det gjorde jag visst. Försökte tänka att jag skulle få en massa annat gjort istället... Lyckades ganska bra tycker jag nog :) Igår var jag och Thomas och storhandlade först på dagen sen på em så var jag i Katies butik och målade lister. Sen sov jag som en stock kan jag säga! :)

Idag har jag bakat 4 limpor bröd och gjort 1kg köttfärssås och 1 gratinerad falukorv. Just idag var det skönt att göra iordning matlådor eftersom jag vissa dagar har starkt motstång till matos. Det luktar helt enkelt illa att laga mat. Så försöker passa på när jag kan tänka mig matdoft. Nu är jag ju dessutom täppt så det gäller att smida medans järnet är varmt!  


Så kom tvn och efter att vi släpat upp besten och fått den på plats så gick luften ur mig som en  ballong. Har vilat sen dess men det känns som om ju mer jag vilar desto latare blir jag så nu ska jag ta tag i mig själv och försöka bringa lite ordning här hemma...


  

  

Av Anette - 11 februari 2012 08:54

Hoppas ni sovit gott?!

Igår fyllde min fina vän Katie år så efter att först ha pysslat om Adamie som var febrig hela dagen så tog jag bussen ut i vildmarken. Nävars inte riktigt men en bit ifrån där jag bor iaf ;)

Så åt vi fajitas och umgicks hela kvällen och det var super! Katie har precis skaffat en butik som hon och hennes man håller på att jobba med för att kunna öppna snart. Det är så spännande och jag vet att jag kommer handla massor där sen! Mer om det längre fram! :)


Idag ska jag baka bröd... Och försöka slänga min tv j*vel som gick sönder igår... Bara jobbigt att den väger så mkt. Men den kan ju inte stå där och vara trasig direkt. Men det ger sig så småningom.


Hoppas ni får en bra lördag!

  

Av Anette - 6 februari 2012 20:07

Adamie var sjuk förra veckan och jag var hemma med henne... Kände inte av hennes baciller ngt speciellt, däremot retade jag någon i min närhet att han skulle säkert bli sjuk, eftersom jag är härdad av många dagisförkylningar... Det fick jag ju äta upp redan dagen därpå eftersom jag då blev snuvig och idag är dunderförkyld... Nice! 

Men nu är jag en sån där person som har svårt att ligga stilla. Även om jag är sjuk. För jag kan liksom inte sluta tänka på alla de saker jag inte gör om jag bara ligger i soffan en hel dag. Så idag har jag iaf släpat mig & slängt skräp, handlat och ställt ner urvuxna kläder i förrådet. Jag blir rastlös av stök omkring mig, kan inte koncentrera mig riktigt. Det är en sak med Adamies leksaker. I hennes rum får det se ut lite hur som helst. Det är ändå ett rum som är till för att lekas i. Men jag försöker alltid röja i vardagsrummet varje kväll. Dels för det gör ont att trämpa på leksaker när man vinglar in till sängen efter att ha somnat på soffan   Men sen är det avkopplande att inte behöva se en massa plåtter hela tiden.

Men nu kanske jag har babblat färdigt om mitt kontroll behov? ;)


I lördags så hade vi kalas för Adamie. Tänk att hon redan är 3 år! Helt fantastiskt!!! Vi var ca 20st personer här och både jag och Adamie tyckte det var helt underbart! Hon fick mkt roliga leksaker, pyjamasar och trosor och strumpor. Känns som om hon växt ur både strumpor och pyjamasar över en natt så det var välbehövligt :) Vet inte riktigt vem som var tröttast på kvällen sen bara, men det är väl som det ska antar jag :) Som vanligt tog jag i lite när jag bakade för jag var nervös för att det inte skulle räcka. Så nu har jag frysen full med småkakor. Men får väl bjuda hem någon på fika någon dag framöver så de går åt :)

      

Tack alla ni som var med och firade min lilla prinsessa!  


Imorgon blir du 3 år min lilla tjej. Tänk så mkt du redan varit med om i ditt korta liv och tänk vad mkt underbart du kommer få vara med om! Älskar dig!

   

Presentation


Välkommen!
Snäll, glad, skotokig, mamma, inredningsintresserad, nyfiken, rastlös, kunskapssökande, älskande, öppen och busig. Där har ni mig. Typ :)

Fråga mig

6 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
   
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11 12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
<<< Februari 2012 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards