anettecarlsson

Alla inlägg den 6 februari 2012

Av Anette - 6 februari 2012 20:07

Adamie var sjuk förra veckan och jag var hemma med henne... Kände inte av hennes baciller ngt speciellt, däremot retade jag någon i min närhet att han skulle säkert bli sjuk, eftersom jag är härdad av många dagisförkylningar... Det fick jag ju äta upp redan dagen därpå eftersom jag då blev snuvig och idag är dunderförkyld... Nice! 

Men nu är jag en sån där person som har svårt att ligga stilla. Även om jag är sjuk. För jag kan liksom inte sluta tänka på alla de saker jag inte gör om jag bara ligger i soffan en hel dag. Så idag har jag iaf släpat mig & slängt skräp, handlat och ställt ner urvuxna kläder i förrådet. Jag blir rastlös av stök omkring mig, kan inte koncentrera mig riktigt. Det är en sak med Adamies leksaker. I hennes rum får det se ut lite hur som helst. Det är ändå ett rum som är till för att lekas i. Men jag försöker alltid röja i vardagsrummet varje kväll. Dels för det gör ont att trämpa på leksaker när man vinglar in till sängen efter att ha somnat på soffan   Men sen är det avkopplande att inte behöva se en massa plåtter hela tiden.

Men nu kanske jag har babblat färdigt om mitt kontroll behov? ;)


I lördags så hade vi kalas för Adamie. Tänk att hon redan är 3 år! Helt fantastiskt!!! Vi var ca 20st personer här och både jag och Adamie tyckte det var helt underbart! Hon fick mkt roliga leksaker, pyjamasar och trosor och strumpor. Känns som om hon växt ur både strumpor och pyjamasar över en natt så det var välbehövligt :) Vet inte riktigt vem som var tröttast på kvällen sen bara, men det är väl som det ska antar jag :) Som vanligt tog jag i lite när jag bakade för jag var nervös för att det inte skulle räcka. Så nu har jag frysen full med småkakor. Men får väl bjuda hem någon på fika någon dag framöver så de går åt :)

      

Tack alla ni som var med och firade min lilla prinsessa!  


Imorgon blir du 3 år min lilla tjej. Tänk så mkt du redan varit med om i ditt korta liv och tänk vad mkt underbart du kommer få vara med om! Älskar dig!

   

Presentation


Välkommen!
Snäll, glad, skotokig, mamma, inredningsintresserad, nyfiken, rastlös, kunskapssökande, älskande, öppen och busig. Där har ni mig. Typ :)

Fråga mig

6 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
   
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11 12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
<<< Februari 2012 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards