anettecarlsson

Alla inlägg den 7 juli 2011

Av Anette - 7 juli 2011 12:24

Vet ni om att det finns superqvinnor där ute? Qvinnor som kan ta hand om 3barn, alltid ha nybakat bröd o annat smaskigt att bjuda på. Qvinnor som alltid har det skinande rent hemma och strukna kläder. Qvinnor som tar till vara på årets skördar av äpplen, bär, svampar o dylikt och saftar och syltar av det. Qvinnor som alltid har tid för lite *censur* med sina män och gärna talar om för sina vänninor att deras män aldrig skulle vara otrogna för de får minsann en avsugning varje morgon innan de går till jobbet!

Qvinnor som aldrig skulle gå utan smink och i gårdgens kläder. Qvinnor som baaaarrrraaaa tycker det är underbart med barn oavsett hur mkt barnen skriker eller lever rövare, för "Tänk på alla som inte kan får barn, man måste vara tacksam!" Qvinnor som har ammat tills barnen själva sa stopp och som sedan gjort all mat själv till dem, ingen burkmat här inte! Qvinnor som lägger huvudet på sned och sedan kommer med kommentarer som "Gud jag förstår inte hur du orkar, hemma hos oss så funkar det så här perfekt bla bla bla..." när du berättat om ngt bekymmer eller problem.

Qvinnor som kan allt de tar för sig oavsett om det gäller att göra egna keramikfat, köpa ny dator och vet exakt vad Intel core prosessor, 100mB , gB o fan o hans moster betyder.

Qvinnor som bara köper ekologiskt och sopsorterar allt! Qvinnor som födde sina barn och beskriver gärna för andra förlosningsrädda att de minsann fick orgasm när de födde sina, där behövdes minsann ingen bedövning, allt hänger på andningen, då spricker man inget o man kan börja ligga med sin man inom 1,5v. Bara man gör sina knipövningar 3gånger om dagen så blir man tajtare än innan man födde barnet!

Qvinnor som är hemmamammor för att de vill ge sina barn en trygg uppväxt och som tycker att inga barn har behov av dagis utan borde vara hemma tills skolan börjar. Men innan de fick barn hade de en kometkarriär (det spelar ingen roll om de är 20 eller 40, de hade en kometkarriär iaf) & hade råd att lägga undan pengar till sin pension så deras hemma tid påverkar inte deras ekonomi sen.


Vad tänker dessa Qvinnor om sina liv om de sätter sig med en kopp varmt te i soffan på kvällen? Känner ni ngn sån här Qvinna? Sitter de någonsin still? Vet de om vilka signaler de skickar ut till sina systrar ute i världen?


Presentation


Välkommen!
Snäll, glad, skotokig, mamma, inredningsintresserad, nyfiken, rastlös, kunskapssökande, älskande, öppen och busig. Där har ni mig. Typ :)

Fråga mig

6 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
       
1
2
3
4
5
6 7 8 9
10
11
12
13
14
15
16 17
18
19
20
21
22
23
24
25 26 27
28
29
30
31
<<< Juli 2011 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards