anettecarlsson

Alla inlägg den 12 mars 2011

Av Anette - 12 mars 2011 14:21

Igår var jag i vanlig ordning i skolan. Hade prov i Excel som jag tjatat om ett par gånger om... Det gick bättre än vad jag trodde, men vet inte än säkert... Vi får se på tisdag. Sen matte o det gick bra. Jag har fått en liten uppsving i självförtroendet av att det faktiskt går bra för mig i skolan. Förut har jag tänkt att det varit tur. Tur att jag klarat mig. Men inser att det faktiskt är pga mitt kunnande som det går bra... :)


På kvällen var jag iväg o sålde ett par skor. Hade inte så mkt för mig så jag åkte o lämnade dem ist för att de skulle komma hit. På vägen hem kände jag att jag ville göra ngt. Hade inte riktigt ork för stan men ville inte hem. Så jag gick till centrumpuben här i Vårby gård. De spelar alltid så grym musik! O om de inte gör det så ber jag Djn att spela annan musik o han gör det! :)

Jag fastnade framför JAck Vegas maskinen. O vann faktiskt. 180:- plus! :D Så jag tog vinsten o spelade upp lite kronor o då förlorade jag så jag gav upp. Killen som satt bredvid mig spelade nog upp minst 2000:- Till sist sa jag åt han att han kan ge pengarna till mig ist för att ge dem till maskinen... Det gjorde han inte.... typiskt. Men jag fick en 100:- av honom o spela för. Jag sa att om jag vinner så tar jag 70% o han får 30%. Han flina bara... Nu förlorade jag så vi behövde inte gå in djupare i det. Så det var ju tur. :) Frågade vad han jobba med som kunde ha råd o spela upp så mkt pengar. Men han ville inte svara på det. Skulle tro att det var lite fuffens med han för hans polare kretsade runt honom lite som om han var "the Man". Kanske stötte jag på gänget som kallar sig Vårby bloodz? Det finns visst ngn sån gänggrej här... Men det är ju alltid nice o surra lite. Sen struntar jag faktiskt i om han är the Man eller inte.


Imorse när kl ringde trodde jag det var ett skämt. Varför ställde jag den? Sen såg jag att kl visst var 10.30 så det var väl ok. O jag åkte o fixade mitt hår... Fyyyy vad lite hår jag har! Hade glömt hur tunt det var! Usch. Ska bara färga o klippa mitt hår sen åker extrahåret i igen. Fyy rackarns...


Snart kommer Katie o Malin hit. Ska sockerchocka dem tänkte jag. Nej inte riktigt. Men har ett lass cornflakes kakor i kylen. O de får de gärna äta upp. 

Egenltigen borde jag gå o diska nu ist för att sitta framför datorn. Det är inte så mkt så jag vet inte varför jag drar mig så mkt... Nej. Nu gör jag det!


GÖRT BARA GÖRT!!!!


Ovido - Quiz & Flashcards