anettecarlsson

Alla inlägg den 10 mars 2011

Av Anette - 10 mars 2011 19:22

Jag har ett par fina glasögon här hemma. Fast ena glaset är helt repat så det går inte o se igenom typ. O de ramlar av mig hela tiden för Adamie den lilla fisungen har böjt sönder sidorna... Om jag vägde 200kg i ansiktet skulle de passa... bara för o ge er en idee hur de ser ut.... :)

Så jag gick förbi Synoptik  där de hade ett erbjudande med hela krafset för 498:- Givetvis så hittade jag bara dyra bågar först. Men jag struntar faktiskt i om det står Armani, Versace eller Gucci på bågen. Jag vill bara se bra. Så till sist hittade jag billighets hyllan o vad fastnade jag för? Tunna metallicrosa brillor... heeeeee oväntat? I think not? Fast först kollade jag på silver... Jag bad kvinnan som jobbade där säga ärligt om jag såg dum ut men hon sa att det gjorde jag inte. Men jag vet ju att jag har en förmåga att se ut lite som...jaaa en pilsk bibliotikarie... i brillor. Får se vad reaktionerna kommer bli framöver...


Imorgon har jag prov i excel... ojojojojojojojojoj det kommer inte gå så bra... Men men. Om jag får G är jag mer än nöjd! 

Annars finns ju alltid omprov o så får jag skärpa mig till det.


Snart börja Kalla fakta på fyran. Kan vara intressant o se. Tror att jag kommer ha mkt åsikter om det faktiskt...


På lördag ska jag ta bort mitt extrahår. Ska bli intressant att se hur mitt hår ser ut under. Viss risk finns ju att jag tycker det blivit tunnare eftersom jag förmodligen glömt hur det var. Får se när det åker på igen...Gilla ju liksom mitt låååånga hår även om det blev ett jädra trassel emellanåt. 


I helgen måste jag sysselsätta mig en massa. Har barnledig helg. Ska iaf rensa i garderoben. Har fortf inte fått den som jag vill. Skulle vilja ordna ngt som hänger för hyllorna så man inte ser alla lådor o vad som är i dem. Det ska bara vara kläder o skor där inne. Lite lyx sådär... Får väl se vad jag lyckas få ihop... Fick en ideé nu när jag skriver så om det blir bra lär jag ju kirra en bild här. För ni är ju såååå intresserade eller hur?! ;)


Hej dåååååå...

Av Anette - 10 mars 2011 13:15

Jo det tycker jag! Tänk dig själv... om du är jättesugen på banan.. då räcker det kanske inte med en liten skiva banan. Utan du vill ha en hel banan! Eller om du ska köpa nya skor. Då är det ju inte så roligt om du måste köpa ett par som är för stora eller för små. Så strl har visst betydelse! 

Däremot håller kanske inte med vad jag såg i Metro häromdagen... Det stod att avståndet mellan pungen och jaaa...stjärthålet var viktigt. O ärligt. Hur ofta har ni ens funderat på det? Finns det ngn som ens mätt det???


O häromdagen skulle jag göra havrekakor. Tänkte mig små härliga mumsbitar. Det här blev resultatet:

   En stor jädra kaka blev det! Men det smaka gott iaf. O det går ju att bryta i bitar! Men nu är den nästan slut... :)


Vill ni veta vad som finns 10min gångväg från där jag bor? Det här:

   På vintern is. På sommaren en fin strand och brygga och alltid fullt med folk. Går man åt andra hållet så hittar man en finfin svampskog. O ett annat håll hittar man Skärholmen centrum. O åt ett annat skidbacke... Så jag trivs bra här i mitt Vårby gård. Jag gillar att höra en massa olika språk och att jag hälsar på folk som man vet inte fattar svenska men de hälsar och försöker prata iaf. Det enda jag inte gillar med att bo här är att folk har så mkt fördomar om det. Men jag skulle hellre gå ensam här mitt i natten än inne i stan kan jag säga! O här blir man erbjuden hjälp att bära tunga saker av främlingar! Det har inte hänt där det är mer svennebanan bor. Enligt min erfarenhet iaf. Vilken säkert kan skilja sig stort från eran...


När jag tog bilden ovan tog jag oxå denna:

   Två små tjejer som börjar bli stora! Det är min dotter med hennes söta vän! De åkte rutchkana ca 100 gånger sen gick vi hem o fikade. Katie som jag nämnt mkt är mamma till den lilla lintotten. <3


Jag gjorde cornflakes kakor igår. Fick ett ryck men nu har jag inga cornflakes kvar. O ska inte köpa några nya heller. Jag ska försöka sockeravgifta mig lite... O då kan man inte baka kakor o ha i kylen om man får besök. För besök får man inte så ofta o av sådan mängd så de går åt utan det slutar med att jag stoppar i mig istället. Inte alla på en gång men då o då... Men vi får väl se hur det går med det... Har ju mkt havregryn kvar... :)


O nu till det bästa!!! Kolla här:

   Hej våren snart kommer vi ut!!! Åhh jag vill ha dem på mig imorgon. Fast då skulle de bli förstörda så det låter jag bli... Men visst är de fina? Det är de jag pratat om tidigare... Förstår ni vad jag snackat om nu? Den här sommaren ska jag ha högklackat på mig varannan dag. Minst! 


Kolla på Kalla Fakta kl 20 på fyran ikväll! Det ska handla om Gastric By Pass o kan nog vara intressant tror jag. Ska bli spännande och se vilken vinkling de har på det...


Kram så länge!!!

Ovido - Quiz & Flashcards