anettecarlsson

Alla inlägg den 27 mars 2011

Av Anette - 27 mars 2011 09:52

Hej hej! Ni har väl inte glömt att flytta fram klockan en timme? Det skötte min Iphone automatiskt men de andra klockorna gjorde du inte det. Så jag blev lite förvirrad där ett tag eftersom jag fick för mig att vi redan ställt fram klockorna... Tur jag har en mamma med koll som kunde upplysa mig om hur det låg till... :)


Ja rubriken då. Det är min vän Katies märke. O det här är vad jag precis köpt av henne:


        


Världens finaste necessärer!!! Hon visade allt som hon sytt igår och det är så mycket fint!!! De här passade mig perfekt, hon sa att hon tänkt på mig när hon gjorde de. O så fort jag såg dem fick jag lite hjärtklappning för jag tyckte så mkt om dem! 

Men oavsett vad man gillar så finns det en necessär för det! Hon har enfärgade, moderna mönster, retro mönster och kan säkert sy upp en i ett tyg du gillar! Så kolla in hennes sida här och ta kontakt med henne! 


Så til ngt annat... I fredags var jag ute med en vän och hade jätteroligt!!! O när jag skulle lägga upp bilder i datorn så ploppade denna upp:

  Hade glömt bort att han fotade mig i den! Den stod där och på nrskylten stod det "The Boss" Det var himla himla kul tycker jag. Givetvis var jag tvungen att provsitta! En sån skulle man ha o fara o handla i o sladda runt lite i... eller inte! ;)

Jag hade tänkt att det skulle bli en skapligt tidig kväll men var inte hemma förrän vid 5 på morgonen! Hopp o hej så kan det gå! :)


Igår var jag och hälsade på Malin. Hon fick en liten bebis, en liten Olivia, för en vecka sen och var ju tvungen att få gosa lite! Så underbar hon var!!! Man glömmer hur små de är! Jag hade hennes lilla huvud i handen och hon nådde mig till armvecket. Först kändes det lite ovant att hålla en sån liten bebis men det kom snabbt tillbaka. O så satt man där med ett drömmande leende på läpparna och jag tänkte på när Adamie var så liten. Tänk vad mkt som hänt på två år! Nu är hon en mkt! viljestark liten tjej som börjat vilja välja sina egna kläder på morgonen och gillar att gå runt med skor inne. Hon vill ingenting om man skulle lyssna på henne men frågar man 2-3 gånger så vet hon iaf vad hon vill! :)


Men barn är iaf underbara. Även om det är jobbigt emellanåt så är det alltid det positiva som överväger allt! Men man måste få prata om att det är svårt, jobbigt och krävande att vara förälder. Man kanske inte gillar att amma, man kanske tycker det är jobbigt att behöva sjunga på t-banan så alla hör, man vill inte stå o göra pureer av alla slags grönsaker osv osv. Det är ok. Man är inte en sämre förälder för det. För vem tycker allt är toppen jämnt? Så länge kärleken finns där och man tar hand om sitt barn på bästa sätt så de mår bra så är man en jättebra förälder! Om du vågar erkänna att det inte är så kul och botten ibland så är du dessutom en människa. O en mänsklig, jättebra förälder är väl toppen att vara eller hur?! :)


Kram på er!



Ovido - Quiz & Flashcards