anettecarlsson

Alla inlägg den 7 mars 2011

Av Anette - 7 mars 2011 14:47

Min underbara mamma kom till mig i lördags. O vet ni? Min mamma tilhör den bästa sorten!!! För mig är hon världens bästa mamma och jag är så otroligt tacksam för allt hon är och gör!!! Jag älskar dig mamma!!! <3


Idag var jag och hälsade på mitt gamla jobb. Mkt nervös var jag kan jag tala om. Det slutade inte på det bästa sätt och sedan dess har jag haft 0 förtroende för mig själv i arbetssammanhang. Men jag har fått tillbaka en mkt stor bit nu kan jag säga. Så det var bra att jag tog tag i det.


Jag har påbörja en business i liten skala. Har på känn att det kan bli hur stort som helst om jag väljer att satsa  lite mer på det. Vad det är? Det säger jag inte. :) Kanske längre fram när jag vet hur det går mer...


Var inne i stan o gjorde ärenden åt mina söta fröken Nettan idag. O jag måste skaffa en ny plånbok. Nuff said bout that!!! :) 

O sen måste jag lära mig att inte kolla för mkt i skyltfönster när jag är ute och går. Höll nämligen på att gå in i en stolpe för jag såg någe fint... O vet ni mer? Jag måste lära mig att inte gå och läsa sms samtidigt. För då när jag gjorde det idag, så gick jag faktiskt in i en stolpe... snacka om att man bjussar på garv liksom... Kanske jag livade upp ngns tråkiga måndag iaf... :)


Jag fick mig ett riktigt skratt i lördags. Vi satt o fikade jag, mamma, Adamie och min brorson Linus. Jag visade Linus min app "TappFart". Man trycker på knappar så kommer olika pruttljud... Jag vet att det är barnsligt men när han började trycka så kunde jag inte sluta skratta! Det lät så otroligt fult!!! :D Vi skrattade också åt två klipp som visades i Äntligen Fredag. Ett där en man springer för livet på ett löpband och ett där en kille ska dyka i vattnet och det är is så han landar liksom som en pannkaka på isen... hihihi mkt roligt. Vi matchar varandra bra humormässigt jag o min fina lilla brorson! 


Idag ska jag förbi skoaffären och tumma på de där skorna jag går o drömmer om. Snart kommer han nog tro att jag är ett litet pervo... Nu menar jag inte pervo som ngt dåligt. Pervo kan vara mkt bra. Bara så inte ngn tar illa upp som identifierar sig som ett pervo. I judge noone! :) Bara de som gillar saker som skadar andra. Tvi vale för er!!!

Men iaf de är så rackarns fina.... Jag vet ju att till vad de skulle passa så bra till... Har ni läst En shopaholics bekännelse btw? Hon tänker hela tiden om saker "Åhh jag skulle bli flickan med den gröna scarfen" eller vad det nu är hon fastnat för... O jag skulle bli flickan med de cerisa skorna... Nej nu måste jag sluta... Det blir dreggligt (uppfann jag precis ett ord nu?) här...


Mer rosa åt folket!!!

Ovido - Quiz & Flashcards