anettecarlsson

Alla inlägg den 3 maj 2011

Av Anette - 3 maj 2011 06:24

Snart kommer Maja med familj o hälsar på!!! Det var typ 6mån sedan jag träffade dem sist så det ska bli awsome! Jag längtar. O jag ska lura med dem ut på en massa dumheter! Inte. :)


Jag provade ut ett par springskor igår. De satt som ett smäck. Men det gjorde inte priset... Men det känns verkligen skillnad på skor o skor. Men av det lilla jag provsprang med dem och sen lite senare till t-banan så värkte mina knän som f*n! :( Så jag har satt mig på spring och träningsförbud för jag måste ju kunna springa vårruset. Det är ju det som varit målet hela tiden. O jag vet ju att jag klarar 5km, ville bara förbättra tiden. Men men. Det går ju att gå runt oxå... Jag vet att jag tjatar om detta. Men jag är så otroligt otroligt besviken på mig själv. Varför har jag itne lyssnat på de som vet mer om löpning än jag??? Ibland få rman lära sig saker den hårda vägen... Men bara så ni vet, jag tycker inte synd om mig själv. Jag sparkar bara mig själv i arslet för det... :)


Det verkar kallt ute idag så det blir tjocktröja och vindjacka. Vindjackan var ju ett verkligt fynd må jag säga :) Halva rea priset på Hms barnavdelning och där var den. Satt som ett smäck! Köpte den när det var jättekallt ute så den har hängt ett tag i väntan på att det inte skulle vara ispinnevarning. Men nu så...

Tänk så intressant det måste vara o läsa om det för er... ;)


Jag kom på att jag faktiskt är helt naturell nu. Inga färgade linser, fyllda läppar, botox eller löshår... Fyllda läppar o botox var ju ett tag sen om man säger så men jag tog ur löshåret igår. Så otroligt skönt att inte behöva fixa med det varje morgon. Men jag saknar längden. MEn om 3-4 år har jag så långt hår själv så det är inte så länge kvar... :)


Löv

Ovido - Quiz & Flashcards