anettecarlsson

Alla inlägg den 11 maj 2011

Av Anette - 11 maj 2011 09:59

Somnade i vanlig ordning framför tvn o vaknade runt 5 till klippet av bebis tvillingarna som står o snackar med varandra... Så nu har jag sett o hört det, var nog den enda som inte gjort det. Så check på den...


Idag ska jag försöka mig på min långa springrunda. Sist sprang jag den på 45 min. O nu har jag inte sprungit ngt direkt på 1,5v. Men jag hoppas iaf att jag kan springa den på 35-40 min. Men om jag inte gör det så är det ok. Ska inte ha press på mig själv utan vara realist... eller hur det nu blir... :)


Ibland har man mkt ord i sig som vill komma ut. O jag vet att jag tänker för mkt. Men jag vet inte hur man inte tänker för mkt... Jag vet inte hur man gör. Jag måste tänka klart på en sak innan jag kan släppa den, inte bara glömma den o gå vidare... Jag har ju testat o stoppa undan otrevliga saker i mitt medvetande o det gick inte speciellt bra för det krävdes mkt dumheter för att hålla dem borta o när de väl kom fram så blev det ju katastrof...  Så jag fortsätter nog att tänka igenom saker. Om de får mig glad, bra, o om de inte får mig glad så är väl det ok oxå. Det är inte roligt o känna sig nere men det är så ibland. Det är livet... O jag vet att alla kan snacka. Det är handlingarna som avgör saker. Säger du en sak o inte lever upp till det med handlingar så var det ju mest snack... O faktiskt. Jag är trött på tomma ord... Men jag jobbar på den delen själv oxå. Jag är inte perfekt och sitter på en piedestal och predikar... Jag vet att jag har saker att förbättra... O det är väl det som är fint med livet. Varje dag får du en ny chans att göra bättre... :)

Presentation


Välkommen!
Snäll, glad, skotokig, mamma, inredningsintresserad, nyfiken, rastlös, kunskapssökande, älskande, öppen och busig. Där har ni mig. Typ :)

Fråga mig

6 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
            1
2
3
4
5
6
7 8
9
10
11 12
13
14
15
16
17 18
19
20
21
22
23
24
25 26
27
28
29
30 31
<<< Maj 2011 >>>

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards