anettecarlsson

Alla inlägg den 9 maj 2011

Av Anette - 9 maj 2011 19:11

Jag tycker om att hålla handen. Det är mysigt. Man visar att man gillar varandra och har närhet fast det är på en civiliserad nivå... Ingen stör sig väl på 2 pers som håller handen men många kan störa sig på att 2 pers råhånglar på stan...


Jag tycker om att kramas. Iaf med folk som jag känner och tycker om. Jag förstår inte riktigt det där med att alltid krama alla till höger o vänster. Om jag inte känner dig så har jag ingen större lust att trycka tuttarna mot dig. Men ibland verkar det vara ett svenkst hälsningssätt o då finner jag mig i det. Elelr så gör man en snedkram. Så men egentligen möts med axlarna...


Jag tycker om havreflarn. De är både knapriga och mjuka om de blir lyckade o det tar typ 10min o göra... Superbt!


Jag tycker om solen i år. Ska sola och bli brun tänkte jag. Om solen når mig bakom mina stora solglasögon... ;)


Jag tycker om att åka bil. Det är lugnande för mig och ofta när jag sitter o åker bredvid o det är bra musik på kan jag inte låta bli o sjunga med. Fast jag vänder bort huvudet från chaufförens håll o sjunger rätt tyst så det inte ska höras så mkt... 


Det är mors dag snart. Får man önska sig ngt då? Jag önskar mig... en godmorgon puss av mitt hjärta. Alltså att du är här... ;)


Nu står havreflarnen i ugnen btw. Om en stund är de i min mage! A match made in heaven kan man säga! :)

O det blev inget gym idag. Fastnade i Excel o det är ju inte helt fel det heller.

Heeeeejjjjjj då!

Av Anette - 9 maj 2011 13:45

Ibland har jag så svårt att bestämma mig. Jag har gått o funderat på i 3timmar nu om jag ska gå o träna eller inte. Idag blir det inte ngt springande eftersom jag sprang igår men jag tänkte försöka lyfta lite vikter. Men jag drar mig för jag vill inte stå bredvid värsta muskelknutten som lyfter 50kg med lillfingret o lyfta mina 5kgs vikter... Jag vet att det bara är larv från min sida och borde tänka "Gört bara gört!" men iaf... Jag har iaf träningskläderna på mig... O jag ska gå dit... kanske alla muskelknuttar har vilodag idag? Som muslimer har fredagar, kristna hr söndagar så kanske muskelknuttar har måndagar???


Vissa saker som egentligen är lätta att bestämma sig om kan jag dra ut på i evigheter. Eller nej men länge iaf. Medans stora lite svåra saker kan jag kasta mig in i. Då litar jag på magkänslan. O oftast går det bra. Kanske inte det blir bra diekt men av alla dåliga val jag gjort kan jag nog säga att det iaf kommit ngt bra från det... Eller så har jag glömt bort det andra.. :)


Fick ett sms idag som gav mig ett stort solskens leende när jag läste det. Det stod i stort sett 2namn bara. Men det var härligt att läsa :)


Nej nu ska jag sätta mig med excel i 30min sen SKA jag gå till gymmet. Wish me luck! :)

KRam

Presentation


Välkommen!
Snäll, glad, skotokig, mamma, inredningsintresserad, nyfiken, rastlös, kunskapssökande, älskande, öppen och busig. Där har ni mig. Typ :)

Fråga mig

6 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
            1
2
3
4
5
6
7 8
9
10
11 12
13
14
15
16
17 18
19
20
21
22
23
24
25 26
27
28
29
30 31
<<< Maj 2011 >>>

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards