anettecarlsson

Alla inlägg den 15 maj 2011

Av Anette - 15 maj 2011 20:07


Nu i helgen var Maja, Henrik och deras barn Wiggo och Maximus här. O Adamie har haft det toppen! De kom i fredags och efter vi ätit middag så lekte alla barnen jättebra. O på lördagen när vi vaknade så tror jag Adamie hade fallit för Wiggo lite. Det var ända till sista stund idel pussar och kramar! Så himla gulligt! Maximus fick oxå sina omgångar men ofta trätte de med varandra... :)

  





Igår gick vi en promenad till Max i Masmo och där hade de en liten lekplats. O jag måste säga att min lilla tjej inte är rädd för så mkt... Hon klättrade upp mellan däcken utan o blinka o ville absolut inte gå ner... :)



Sen på eftermiddagen åkte de till Grönan och Adamie och jag gick till Avas 2årskalas. Katie och Emanuell hade hjort så fint och bjöd på grillat och dekorerade muffins. Jätte jätte smarrigt!!!

   

Idag var vi inne i stan och åt finlunch på Jensens böfhouse. Kyckling till mig o barnen och kött till de andra. O sen gick vi till Hurtigs konditori. Maja har längtat ihjäl sig efter deras cheesecake så hon var tvungen att stilla sitt begär. :) Tror hon blev nöjd. :) Han som stod i kassan gillade Henrik så han fick en kanelbulle gratis! Ingen orkade den då så vi tog med den hem. O gissa vart den är nu? Just det, i mitt skafferi o snart ska jag ta ett varmt bad, läsa en bok och äta kanelbulle. Det är lyx det! :)

Vi sa hej då till Maja o Co vid 5ca och så gick vi hem en liten stund, så hörde Katie av sig och ville ta en kvällspromenad. Så det gjorde vi. Nu har jag lagt Adamie och jag hoppas hon ska somna snart... Förut ropade hon och när jag kom in hade hon slitit av armen av sin docka. Så det var bara o laga. Har på känn att hon tagit av sig pyjamasen och blöjan och komemr säga "Nakenfis!" när jag kommer in dit :) Vore inte första gången om man säger så... :)


Tack Maja, Henrik, Wiggo och Maximus för en underbar helg! Det var rätt länge sen jag garvade rakt ut så som jag gjorde när du gjorde vad du gjorde Henrik o det var skönt :) O det var så underbart o se våra barn leka ihop. Jag hoppas att vi ses snart igen!

Stor puss o kram till er från oss!!!  


Ovido - Quiz & Flashcards