anettecarlsson

Alla inlägg den 24 januari 2011

Av Anette - 24 januari 2011 18:35

Ok jag gör en lista på det som gick snett idag:

*Studerar bara 75% ist för 100% o får givetvis bara 75% studiebidrag då. Får inte stå som 25% arbetssökande. Måste kolla om jag får 100% csnbidrag när jag börjar läsa 100%

*Fick ju givetvis inte tag på csn idag, upptaget hela dagen så kan inte kolla bidrag.

*Färgen till min skrivare har inte kommit. Måste vänta med att skriva ut paketlappar.

*Har inte rätt version av Mac Os X för att kunna köra Itunes version 10.1 som behövs för att aktivera min Iphone.

*Måste köpa nytt minne för 700:- för att kunna ha plats på datorn för Mac Os X.

*Såg på csn-kortet.se att de har ett bra abonnemang med Iphone 4. Billigare än det jag skaffade idag.

*Jag kan inte lämna tillbaka telefonen o fixa ett sådant abonnemang, jag har ju öppnat kartongen.

*Den där kompisen jag skulle träffa idag har inte ens hört av sig. Undrar vad det är för ursäkt denna gång? Kanske fastnade i ett tuggummi eller fastnade i vinddraget i korridoren. ;)


Men så ska man vara positiv oxå, så här kommer en lista på bra saker som hänt idag:

*Jag halkade framför alla som gick av bussen. Säkert roade det ngn! :)

*Vi räknade bråk på matten och det gick jättebra! Förra veckan kände jag mig...inte ointelligent, men mkt osmart, över att det var så svårt men bråka var jag tydligen bra på! :)

*Träffade en vän i Skärholmen.

*Fick rabatt på mitt ica kort. Kunde köpa max 2st 200g Marabou chokladkakor för 10:- st.

*Fick en bok såld.

Åt blodpudding och tyckte inte det var äckligt. Bara jag tystade rösten som sa att det är BLOD! Men Adamie gillar det o jag kan ju drömma om att äta ngt annat än henne.

*Fick höra att en än ska demonstrera sin produkt i en affär på fredag, MKT glad för hennes skull.

*Har äntligen satt på tejprullen på hållaren=mkt smidigare när man ska ta tejp!

*Har äntligen hängt ut termometern. Har bara undrat varje morgon hur kallt det är o låtit tempen ligga i lådan. Smart? I think not!

*Hämtat papper från Vita arkivet. Ni som inte vet vad det är kan kolla på fonus.se.

*Skrattade högt när jag läste en krönika i Amelia där krönikören beskrev sina soffkuddars färg som NS756-321-Ketchup. (typ) Det lät så roligt! :) O ja hon har småbarn! :)

*Satt i lugn och ro och läste Amelia på bibblan. Fast jag tror lugn och ro har skiftat lite i betydelse den senaste tiden. Satt säkert en hel kvart och snabbläste. Men annars kanske jag gör det i 5min. Så framsteg! :P

*Blev tillfrågad om datorn av en man som hade töjt ut sina öronsnibbar men nu inte hade ngt i hålen förutom små ringar. Detta såg då ganska kul ut för de hängde väldans mkt... :D

*Kommit under 60kg! :D Det vägde jag på högstadiet sist! :)

Adamie sa "Inte bante" (inte vante) när vi skulle gå från dagis. Det är det tredje dubbla hon sagt förutom "Gå nej" (gå ner) och "Kom mamma"! som jag minns nu iaf :)

*Fick ett mail där Lisa berättade om en kompis som trängt sig ner i en kundvagn och fastnat. Hur lyckades du med det undrade Lisa, det är ju ett jätte stort hål? "Nej men jag satt i barnsitsen" svarade kompisen. De gick i nian... Helkul tycker jag o skrattade gott! :)


Ja vart vill jag då komma med den här listan? Jo nämligen. Det kändes som om allt gått fel idag! Bara fel hela j*vla tiden. Men nu måste jag ta tillbaka. För det står 8punkter under negativt och hela 15punkter under positivt! Så dagen måste ju ändå ha varit rätt bra iaf, eller hur?! :)


      

Av Anette - 24 januari 2011 12:11

Ja igår skulle jag ju bekräfa  mina studier på csn hemsida. Där såtr det deltid och tanken slå mig att jag nog planerat lite knasigt. Jag kommer ju läsa heltid från i mitten på mars. Just nu läser ju faktiskt bara 75%... Men kommer på att då är det ju bara att jag är 25% arbetslös... o får a-kassa för den tiden. NEHEJ!!! För så får man inte göra. Det går bara om man läser 50%. Så nu måste jag hitta ett extrajobb på 10h i veckan...

Jag hoppas att csn kan ge mig 100% när jag sen läser 100% i mars. Min magkänsla säger mig att det inte kommer funka så. O då har jag ju bort mig lite. :( Skulle planerat och kollat upp saker mer från början. Men ska ringa csn när jag är klar här på bibblan...


En liten jämförelse... Alla pratar om studenters ekonomi. Jag kan ju säga att nu, även om jag bara får 75% av csn så motsvarar det 100% a-kassa.


Jag har en liten påse i min väska oxå... Med ett svart får på. För vid en noga prisjämförelse så betalar jag ca 25:-/mån mer för en ny iphone 3Gs än vad jag gör för min gamla samsung och kontantkort! Så nu ska jag också bli en sån som pillar med mobilen heeeeela tiden. Kul va mamma!? :)

Tidigare månad - Senare månad

Presentation


Välkommen!
Snäll, glad, skotokig, mamma, inredningsintresserad, nyfiken, rastlös, kunskapssökande, älskande, öppen och busig. Där har ni mig. Typ :)

Fråga mig

6 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
         
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17 18 19 20 21 22 23
24 25
26
27 28
29
30
31
<<<
Januari 2011 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards