anettecarlsson

Alla inlägg den 30 januari 2011

Av Anette - 30 januari 2011 21:36

Jag har inte pluggat ett dugg denna helg. Inte det minsta! O jag som satsar på mvg på provet. Hmmm hur går det ihop? Det gör det inte. Kommer bli intensiva timmar måndag o tisdag o lära sig allt... fast jag är ändå inte så orolig, på övningstesten fick jag 100% rätt... Men skoja att jag blir besviken på mig själv om jag inte pluggar och inte klarar provet... fyy skäms o gör om o gör rätt.


Ska faktiskt o hälsa på en kompis imorgon. Han har en ny lägenhet så jag ska dit o reta honom för hans inglasade sovrum. Han sa att det var ju bara pensionärer som har inglasad balkong (jag har det, men den satt här när jag flyttade in) o så går snubben o skaffar lägenhet med inglasat sovrum. Lite humor tycker jag allt... =) Det var ett tag sen vi umgicks så det ska bli kul o träffa honom...


Jag var och umgicks med Katie och Malin och barnen förut. Mkt mysigt men min lilla pärla saknades. Hon är hos sin pappa denna helg. Men imorgon får jag träffa henne igen! :)


Men nu ska jag gå o platta håret och göra andra tjejiga saker.

Sov gott!

Av Anette - 30 januari 2011 11:31

Igår satte jag på mig mina finaste trasiga jeans och åkte hem till Jj Star! Vi skulle äta middag och umgås och dricka lite vin. O det gjorde vi. =) Sen hade jag plötsligt på mig mina superhöga klackar och en av Jjs klänningar o sen bar det av till K2 vid skanstull. Det är en liten mörk klubb som brukar spela mkt bra musik o dansa till. O jäklar vad vi dansade! Det var fantastiskt! Det kändes som om vi varit där i 10 min när de stängde o då blev det kaos. Folk trängdes ngt oerhört! Orka säger jag...


Jj har nyligen flyttat till ny lägenhet o hon kommer få det så fint!!! Hennes hall är lovely! O hon hade två tofsar liggandes där. O jag blev kär. Underbara toffsar! Jag ska också köpa toffsar! Skitsamma att jag inte gillar toffsar, för de var jättejätte fina. Gissa vilken färg!? =)

  Bra med blixt i en spegel! :)


Jag kom hem halv sex... så inte mkt sova alltså. Fick ett sms vid 10 o jag vet inte hur jag ställer in telefonen så den inte påminner mig om att jag fått ett sms var femte minut. =( Mkt irriterande. Hittar inte hur man ställer in den på ljudlös heller. Men skam den som ger sig, jag har ju ngt o fixa idag dårå... :)


Men nu..toffsjakt!


Tidigare månad - Senare månad

Presentation


Välkommen!
Snäll, glad, skotokig, mamma, inredningsintresserad, nyfiken, rastlös, kunskapssökande, älskande, öppen och busig. Där har ni mig. Typ :)

Fråga mig

6 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
         
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17 18 19 20 21 22 23
24 25
26
27 28
29
30
31
<<<
Januari 2011 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards