anettecarlsson

Alla inlägg den 19 januari 2011

Av Anette - 19 januari 2011 20:57

Behöver nog ingen varningstext på min bakdel... men ngt måste man ju skriva som rubrik :)


Jag fick tag på en studievägledare och fick ändra kurser oxå! Så nu får jag ställa in mig på att plugga nästa termin oxå! Vilket jag ändå funderat på men inte komvux. Så då får jag mer kunskap. Min farmor sa nyss ngt som hennes mormor brukade säga till henne: Kunskap är aldrig tungt att bära!


Har ni sett månen ikväll? Underbart vacker! Ut o svärma med er!   


Vad har jag mer hunnit med idag då? Jo jag fick en värdecheck på 50:- på Lindex. Så jag tog med mig lillflickan och skulle fynda strumpbyxor till henne på rean tänkte jag. Det gick åt skogen, fanns inte i hennes storlek, men gissa vem som kom hem med 4par strumpbyxor? Den stora flickan! :P Men de hade ta 2 betala för 1 så det var bara o passa på tyckte jag. Fast jag vet inte om jag är modig nog att ha svart och vitrandiga ben. Men då får jag väl dra på mig ett par byxor över o kalla det skojiga långkalsonger istället! :)


Så var jag på biblioteket. Tänkte vara smart och låna en lärobok. Men tyvärr hade jag inte ISBN numret med mig så då fanns det 150st o välja mellan. Njaa kände väl sådär för det men då spanade jag istället in ett ställ där de gav bort gamla böcker. Så jag hittade två böcker jag kan läsa när jag inte pular med annat. Mkt roligt! :) Om ni bor i Sthlm och vill ha en ny bok och läsa så kan ni ju kolla in Skärholmens bibla!


En sväng till Ikea hanns också med. Men kom fram till att bäst är nog om jag designar en sänggavel själv. Jag har ju en bild av hur jag vill att den ska se ut och hittills har jag inte hittat ngn som motsvarar det. Vad gör man då? Gör själv! :) Får väl se när jag får ändan ur och gör det bara. Känns lite sådär att släpa hem träskivor på bussen. Men vad tusan. Finns det folk som pruttar när de åker buss så borde väl jag kunna släpa en träskiva på en buss. Köpte tavelramar för att sätta upp lite bilder också. Mina väggar i vardagsrummet är helt tomma så ngt måste fixas till. Trivs inte riktigt med färgen på väggarna. Tänkte åhh grönt är skönt men väl uppe ser de ut lite som urkokta ärtor. Men men man kan inte lyckas varje gång.


Nej nu ska jag fixa till tavlorna och sen lägga upp fler annonser på Tradera. Jag ska inte (!) köpa ngt! Bara om de har sånna Wallies jag nämnt tidigare.   


Avslutar med ett citat från Abraham Lincoln

"Det bästa med framtiden är att den kommer med en dag i sänder"

Av Anette - 19 januari 2011 14:14

Jaha idag stod företagsekonomi på schemat. Det märks att det var länge sen jag plugga om man säger så... tankarna vandrar gärna iväg på ditten och datten. O sen var det dags för matte b. Jaaaa... där märktes det VERKLIGEN att det var länge sen jag plugga. Speciellt matte a då som är ganska väsentligt att kunna för att klara matte b... Så nu får jag planera om. Hoppas kunna få läsa matte a igen. 10år senare :) O skippa företagsekonomi tills vidare. Men det kommer ju en höst oxå...


Idag har jag på mig en av de tröjor jag fick av min söta vän häromdagen! Så här ser den ut. Delvis iaf...

 

Tack fina Emeli! :)


Fick ett sms av mamman som var här igår oxå. Hon tackade för kläderna igen och sa att hennes dotter haft ett plagg på sig imorse. Mkt roligt att höra att det kom till användning! :)

Ringde till ett ställe som heter Convictus här i Sthlm också. Det är ett härbärge dit man kan ge gamla kläder. Frågade om det var ngt som de absolut inte ville ha och hon sa att allt som var helt och rent var välkommet. Frågade om bhar, har krympt ur typ alla jag hade förr. O både det, trosor och strumpor var välkommet! Som hon sa: Hellre begagnat än ingenting. Så har ni underkläder ni inte vill ha men som ändå är fräscha så kan ni lämna dem till sådana ställen! Just det här finns på 3 ställen, ett i högdalen, ett på östermalm och ett på malmskillnadsgatan. Nr dit är 08-668 07 06.


Men nu ska jag jaga studievägledare!

  

Tidigare månad - Senare månad

Presentation


Välkommen!
Snäll, glad, skotokig, mamma, inredningsintresserad, nyfiken, rastlös, kunskapssökande, älskande, öppen och busig. Där har ni mig. Typ :)

Fråga mig

6 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
         
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17 18 19 20 21 22 23
24 25
26
27 28
29
30
31
<<<
Januari 2011 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards