anettecarlsson

Alla inlägg under september 2011

Av Anette - 26 september 2011 14:11

Helooooo :)

Igår var jag och Adamie hos Thomas och gick en mysig promenad på söder. Vi var inne på Cajsa Warg och blev helt galna av allt gott som fanns där inne! Jag älskar små burkar med olika röror, olika pastasorter, knäckebröd och annorlunda mat... När jag är utomlands kan jag gå jättelänge och titta i mataffärer, det finns så mkt annorlunda där mot här hemma...

Vi bestämde oss till sist att göra pizza och jag sa bestämt nej till och köpa ett pizza kit. Resonerade som så att vem som helst kan väl göra pizza deg? 

Så kom vi hem. O jag hittade recept på pizza deg... Den blev ungefär lika lättarbetad som en tegelsten.   

Vet inte vad jag gjorde för fel riktigt...

Men så gick han för att då köpa ett pizza kit. O så kom han hem med det här oxå:

O sa åt mig att sätta mig och ta det lugnt, han fixar maten :)

Underbart! :)   

Så jag satt och läste skvaller, Adamie såg på tecknat och han gjorde pizza

 

Adamie åt inte så mkt men hon hade å andra sidan festat loss på ett päron och ett äpple precis innan...

Idag har vi bara tagit det lugnt. Vi gick en promenad förut för att köpa en pincett och strumpor. Kom hem med en pincett iaf, men glömde strumporna :/ Som vanligt... :)


Well well. Dags att studera igen        

Av Anette - 23 september 2011 00:29

De flesta som känner mig eller träffar mig rätt regelbundet har ganska snabbt uppfattat att jag har en stor kärlek till bullar. Speciellt kanelbullar... Jag har så många gånger sagt att jag ska sluta med dem. Senast imorse. Men så köpte jag mitt morgonkaffe på 7eleven. O då undrade han i kassan om jag ville lägga till 4:- o få en kanelbulle. Nej sa jag först o sen frågade jag "Vadå bara 4:- extra?" Jajemensan så var det ju... Så jag gick därifrån med en kanelbulle oxå... O smarrig var den oxå! Jag gillar speciellt de som har mkt fyllning. Som är kladdiga och lindade runtruntrunt. De som är ihopknutna är oxå goda men jag gillar liksom mitten i bullen och det blir inte samma sak i en knut... Åhhh udda o skriva ett inlägg om hur mkt jag gillar kanelbullar. 

Men gissar att ni läser för ni vill veta ngt om mig o nu vet ni ngt om mig! :)

    


En annan sak jag undrar. Jag använder bara svarta strumpor (i stort sett) Men de tycker inte om mig! :( För jag tycker jag hinner ha dem på mig en eller två gånger innan det blir hål i dem! På konstiga ställen dessutom... Varför är det så? En hämnd för att jag köper mina strumpor på barnavdelningen för att de passar lika bra och är billigare? Så har de kommit på att om de går sönder fortare så köper jag oftare och sparar ju egentligen ingenting... 

  

Av Anette - 20 september 2011 15:35

Idag har jag flängt runt lite i vanlig ordning. Efter o bar ha sovit 4timmar var jag o lämnade Adamie på dagis sen var det pensionärshandling på schemat. Har lusläst all reklam och handlar det som är billigast på varje ställe. Skrivit lista o allt! Det enda som saknades var min Dramaten men det man saknar i hjul får man ta igen i muskler! ;)


Mitt hår idag kan beskrivas som fluffy!!! Det lockar sig och vill inte få ngn fason på sig... :/ MEn jag orkar inte bry mig för jag känner mig rätt fin iaf :) 


Det har börjat renovera hissen i min trappuppgång... Mkt irriterande faktiskt. Men det är bara o vänja sig o antingen släpa (gratis träning) eller gå till det andra trapphuset... Ett verkligt I-landsproblem kan man säga :)


Nu ska jag läsa budgetpropositionen för 2012... Spännande va? ;) Faktiskt. Jag är skolskadad :D

Av Anette - 19 september 2011 17:44

Idag har jag bakat bröd... Det blev sådär bra så man vill gärna äta upp hela limpan direkt med bregott på som smälter... Mmm underbart gott! :)


Sen for jag in en sväng till stan och promenerade på Söder, för att sedan fara o hälsa på min broder i Axelsberg. Blir ett tag mellan gångerna så det var roligt :) Blev en liten snabbis fika eftersom jag skulle hem och hämta fisfis...

Eftersom det regnat idag så var det lerigt på dagis. Istället för att sätta på Adamie tröja och regnjacka så hade de satt på hennes hennes vanliga jacka. Gissa hur smutsig den var?! Mmm mkt... Så den fick åka in i tvättmaskinen tillsammans med hennes älskade snutt. Så fort hon ser den där inne snurra runt så gråter hon... Hon älskar sin lilla snutt den där tjejen :)


Snart är det middag. Blandade leftovers såhär dagen innan barnbidrag :)

  

Av Anette - 18 september 2011 12:21

Söndag... Vad ska man säga om den? En lugn skön dag. Jag har städat och bakat än så länge... 


Just nu sover Adamie så jag passar på o gör lite allt möjligt. Ska torka golv tänkte jag så det luktar blommor här o sen kommer besök som ska hjälpa mig o äta upp det jag bakat :)


   Pratade med min fina mamma förut, om 2v kommer hon hit! Längtar efter henne en hel massa!!! :) <3


Igår grillade jag o Thomas lax på hans lilla hinkgrill. Egentligen gillar jag inte lax men det var skitgott!    På kvällen somnade jag vid 6 o sov sen till halv 9 imorse. Vaknade emellanåt för jag hade glömt att stänga av ljudet på telen men ändå. Ofta man sover så länge. Not. Var välbehövligt efter fredagens bravader kanske... Malin var över en sväng på kvällen o vi drack vin. Mkt gott med bra ppk. ;) Mysigt o snacka lite skit sådär o sen drog jag in till söder.


Nu ska jag gå o ta tag i det där med golvet... :)

Av Anette - 13 september 2011 21:42

När Gud stänger en dörr låser han samtidigt upp en annan. Men du måste själv hitta den dörr han låst upp och öppna den! :)


 

Av Anette - 13 september 2011 08:18

God morgon!

Glöm inte att ta hand om varandra. Älskar du någon, säg det till personen. Ser du någon som du tänker ngt bra om, säg det! Ge en komplimang, även om du inte känner personen, tänk att du själv skulle få en komplimang av en främling, visst vore det härligt?

Har du en person som du uppskattar i ditt liv? Låt denne någon få veta det! Livet är långt, oftast, men kan förändras fort. 

Ta vara på det fina du har och försök att släppa taget om det som gör dig illa...


”Kärleken är tålmodig, god och hänsynsfull, aldrig misstänksam eller avundsjuk, aldrig skrytsam eller stolt, och aldrig överlägsen, självisk eller fräck. Kärleken kräver inte att få sin vilja fram. Den är inte irriterad över andra, inte lättretad och den lägger knappast märke till när andra handlar fel. Den är aldrig glad över orättvisan, men gläder sig när sanningen segrar. Kärleken är trogen vad det än kostar. Deb förväntar sig alltid det bästa, hoppas i det längsta och är beredd att uthärda allt.”

 

Av Anette - 12 september 2011 09:02

God morgon!

Har spenderat helgen med min lilla tjej på söder. Adamie fick träffa Thomas och hon blev mkt förtjust! :) Hon fick kolla på en massa tecknat och efter att han gett henne glass så var de BFF... :) 

 

Han hade en låda med pokergrejjer o dessa var ju toppen att riva ut och sprida överallt :)

Det var en kompis till mitt ex som fick låna en sängplats här över helgen och när han kom hit i lördags kväll höll vi på o läsa god natt saga. Men när han då kom hem så ville hon att han skulle läsa för henne. De satt o läste i en timme och sen så la hon sig och somnade direkt :) När jag kom o skulle kolla läget sa hon åt mig att gå... Det gäller o passa på när tillfälle ges att få ut mesta möjliga antar jag :)


Igår hade jag en så himla bra dag. Perfekt på alla sätt. O så kommer man hem och då försvann känslan. Även om jag trivs ganska så bra med livet nu så är min hjärna fenomenal på att göra problem av saker.

Jag tänker för mkt.

Jag vet att jag inte borde men det är inte så väldigt lätt alla gånger att låta bli. Men jag har ngn att ventilera det med och för det är jag så himla tacksam! Det är guld värt!!!

  

Presentation


Välkommen!
Snäll, glad, skotokig, mamma, inredningsintresserad, nyfiken, rastlös, kunskapssökande, älskande, öppen och busig. Där har ni mig. Typ :)

Fråga mig

6 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
      1
2
3
4
5 6
7
8 9
10
11
12 13
14
15
16
17
18
19 20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
<<< September 2011 >>>

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards