anettecarlsson

Alla inlägg den 6 september 2011

Av Anette - 6 september 2011 20:51

Så är man hemma igen i förorten efter att ha varit söderbo i 5dgr. Det har varit mkt trevligt o ha 5min till McDonalds, Hannas jobb ;), 7-eleven, krogen och Ica. Skönt att ha haft sällskap oxå, när jag varit hemma har det bara varit tyst och tomt... :/ Men idag kom Adamie hem från Paris där hon varit i en vecka med sin pappa. Man förtränger hur mkt man saknar när man väl gör det och nu är jag bara tacksam och överlycklig för att hon är hemma igen!

Men hon var väldigt trött så hon var inte på så toppenhumör direkt... När jag la henne tror jag hon var uppe minst 20gånger! Till sist la jag henne i spjälsängen, hon har en växa säng annars. Hon verkar ha glömt att hon kan klättra ur den för nu stannade hon där o somnade! :)

Snart är det badtajm o sömn som gäller för min del oxå! :)


           


Första bilden är kvällen innan tjejmilen, det regnade ute så jag fick låna hans mössa så mitt hår inte skulle bli tokkrulligt som det annars blir när det regnar. Sen var det dags för tjejmilen, som ni ser var det ganska många där o det var nästan så man fick lite panik av alla kvinnor som var överallt! (men bara nästan) ;)

Sen kom jag hem efter tjejmilen. Lite nöjd iaf... Sa direkt efter att det här gör jag aldrig om!!! Men efter en stund tänkte jag att: Skönt det är 1år till nästa gång. Så jag tror jag hoppas på det då igen! :) Då ska jag dock inte gå ut kvällen innan utan testa ngt annat sätt att komma i form. Fick ett bra tips av Jenny:

Vila sig i form! Urbra!!! :)

  

Presentation


Välkommen!
Snäll, glad, skotokig, mamma, inredningsintresserad, nyfiken, rastlös, kunskapssökande, älskande, öppen och busig. Där har ni mig. Typ :)

Fråga mig

6 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
      1
2
3
4
5 6
7
8 9
10
11
12 13
14
15
16
17
18
19 20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
<<< September 2011 >>>

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards