anettecarlsson

Alla inlägg den 11 juli 2012

Av Anette - 11 juli 2012 22:04

En ny sak i mitt hem som piggar upp

 

Mitt nya lilla kakfat! Fanns i svart oxå men rosa var ganska så självklart faktiskt :D


Är för övrigt på lite dåligt humör. För det första för det tar ca 2h för min lilla tjej att komma till ro på kvällen. Hon är alltid trött på morgonen vilket hon inte skulle vara om hon somnade tidigare. Har bett dagis att de inte ska låta henne sova så mkt på dagen men vet inte riktigt hur de gör. Får nog tas upp igen tror jag...

Sen för att jag börjar irritera mig på okända personers kommentarer om min mage. Om jag är stor eller liten, har hög eller låg mage. Med dem jag känner har jag inga problem alls att prata om sånna saker, tvärtom. Men när, som i söndags, en kvinna i en affär frågar när det är dags och jag svarar 10aug och hon då säger Åhhh din stackare... Jaha hur ska jag tolka det? Är jag så himla stor eller vad? Vet att det inte menas illa men IAF!

Likaså en tillfällig personal på dagis som sa att min mage ser ut som om jag skulle gå 20dagar till. Jaha är du expert på magformer nu eller vad? GRRRRRR.... Andra exempel är Va är du säker på att det inte är 2?, Tjockis.

Speciellt tjockis. Det är en sak om ngn som står en nära säger så. 

Men som föredetta "riktig" tjockis, jag vägde ca 45kg mer än vad jag gjorde innan jag blev gravid, så gillar jag inte det uttrycket. Jag är inte tjock, jag är gravid och att släpa runt på 12kg extra är inte kul även om det är kul att vänta barn. Jag kommenterar inte din krop. Kommentera inte min.


Men ibland är det mysigt. När man får en komplimang för att man har en fin mage eller ett leende från någon man möter eller ngt sådant. Eller när Adamie ställer sig och kutar med ryggen och skjuter fram magen och säger "KOLLA! Min mamma har en bebis i magen!" inför hela dagis :)

Då är det fullt med kärlek i hjärtat igen :)

Ovido - Quiz & Flashcards