anettecarlsson

Alla inlägg under januari 2011

Av Anette - 17 januari 2011 17:09

Nu är min lilla loppa hemma igen! Hon har varit hos sin pappa över helgen. Det är skönt att få tid att vara själv men saknaden tar över fort. Hon verkar trött, hon har börjat på dagis heltid idag. Tror det kommer passa henne alldeles utmärkt med tanke på att hennes energi nivå nästan alltid är på max. Nu leker hon med sin docka och kör runt henne i sin lilla dockvagn =)


Besöket på Hs gick bra. Det var i stort tomt nu. Läkaren var bättre denna gång. Mer mänsklig, vilket är lite lustigt för förra gången hade jag kanske behövt se den sidan mer. Eller så var det jag som var för upprörd då för att få rätt uppfattning om honom. Men nu är det bara att se framåt igen. Det kommer en ny chans...


Men nu är det dags för middag. Potatismos och ugnsgratinerad falukorv. Himla smarrigt! :)

Av Anette - 17 januari 2011 14:36

Ni vet det där med att låta tanka komma och passera bara... Inte min grej riktigt. Grottade ner mig så nu får jag se till o skärpa mig. Ska o hämta min lilla pärla på dagis. Ska bara en tripp HS först. Inte speciellt kul men ett nödvändigt ont om man så säger.

Av Anette - 17 januari 2011 12:14

Satt och tänkte på det där man säger att handling är mer värt än 1000 ord. Kanske stämmer... men tänk vilken skada ord kan göra. De kan bita sig fast i ens sinne och vägra släppa taget. De kan vara förödande för en människa.

Idag stod det en artikel i Metro om att man ska låta tankar vara just det. Tankar. Om du minns ngt som sårat dig försök att bara låta det passera. Om en människa sagt ngt som sårat dig, ta det inte som verklighet!

Men det är svårt. Vissa saker jag minns bränner fortfarande som eld i mig. Men antar att med tiden kommer elden slockna. Det är bara att ge det tid. Antar jag...


Första skoldagen gick bra. Det kommer bli så himla härligt o plugga! Tror jag klarade av muppstämpeln också. Tänk så larvig man kan vara ;)


Fick ett mail idag av en kvinna som behöver kläderna jag tänker skänka bort. Mycket roligt om de kan komma till användning!


Ja vad funderade jag mer på? Jo har du tänkt på att det är inte bara du som har fina vänner. Dina vänner har en fin vän i dig! :)

Av Anette - 17 januari 2011 06:45

Idag ska jag börja skolan! igen :)

Ska läsa lite kurser på komvux. Det var ett tag sen som man pluggade så vi får se hur det kommer gå. Förhoppningsvis bra för jag älskar ju att lära mig nya saker!

Men jag har ett minne i bakhuvudet om att man tyckte komvuxare var lite muppiga när de gick i samma klass som jag på gymnasiet. Pratade knappt med dom. Undrar varför egentligen... Man var väl upptagen med att vara en "tuff" tonåring. Undrar om de kommer ha den bilden av mig? Jag bjuder på det isåfall. What goes around comes around... :)

Av Anette - 16 januari 2011 19:38

Jaha då har jag fixat en blogg... Vad ska man skriva här då? Som kan vara intressant för andra och läsa...hmm.


Jag har rensat i min garderob idag och hämtat upp säckar från förrådet med kläder som "kanske kommer till användning någongång" Nu har det gått ett par år och jag inte har saknat sakerna... Så kom jag att tänka på det där med ekonomi. Jag är ensamstående mamma och har nyligen gått ner 45kg i vikt. I takt med att jag krympt har ju även behovet av kläder funnits och det har inte alltid funnits utrymme att köpa det. Har fyndat mycket på tradera och sekond hand men det har jag haft råd med för att jag sålt av de kläderna jag krympt ur :)

Men kanske inte alla har saker att sälja heller. Men de flesta människor både behöver och vill ha kläder.

Så nu har jag lagt ut lite annonser om att jag skänker bort kläder på lite olika ställen. Då helst till andra ensamstående mammor men de som behöver får ju höra av sig. Det är bara roligt om sakerna kommer till användning! :)


Jag gjorde även iordning en säck som jag ska lämna till ett ställe som ger kläderna direkt till hemlösa. De behöver varma saker nu när det är kallt ute så har du varma kläder du inte behöver så försök att hitta någon som har behov för dem!!! :)


Var på ikea och köpte skohyllor idag också. Håller på och göra iordning i min garderob. Drömmen vore ju en garderob i stil med Carries (den som Mr. Big fixar åt henne) :) Men tills det är möjligt nöjer jag mig med den jag har. Det är vita väggar där och jag är inte så förtjust i bara vitt så. Skulle vilja hitta någon snygg Wallies o sätta upp. Söker runt lite, skulle helst vilja ha en som är olika ramar i olika färger. En vän har en sån som hon köpt i London. :( Kan någon som läser tänkas veta var det kan finnas här i Sverige?


Nu är det dags att återgå till garderoben :)

Ha en bra kväll!

Tidigare månad - Senare månad

Presentation


Välkommen!
Snäll, glad, skotokig, mamma, inredningsintresserad, nyfiken, rastlös, kunskapssökande, älskande, öppen och busig. Där har ni mig. Typ :)

Fråga mig

6 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
         
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17 18 19 20 21 22 23
24 25
26
27 28
29
30
31
<<<
Januari 2011 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards