anettecarlsson

Alla inlägg den 15 februari 2011

Av Anette - 15 februari 2011 19:58

Jo... det blir mest bilder nu. För just nu känns det inte som om jag har ngt att skriva om. Men man vet ju aldrig. Det kanske ploppar upp lite under tiden... (O nej jag förökte inte vara rolig med "ploppar" upp o lägger in en bild på Center...)

Tänk så kloka de är på Cloetta!


    Vilken j*vla ful klänning. Hördedu Lanvin som gjorde denna för HM. Du tänkte inte på att kvinnor kanske inte vill se ut som circus tält? Den här är dessutom i strl 42 o såg ut som en 50. Inte ok... gör om gör rätt!


Ja så här såg Adamie vagn ut när den rulla in til Convitus med kläder till hemlösa...


    Fina tyger som jag tänkte på Katie när jag såg


    Underbart tyg! Ni kommer få se en del av det i framtiden kan jag lova!!!


   Världens mysigaste flanell som jag vill sy bebisfiltar i...


    Dataväska jag gillar. Inte en kopia men en inspiration av the one and only Coco Chanel.


Jag gillar orientalisk inredningstil, som tex Indiska. Är ofta inne o pillar på deras saker. Men om jag någongång köper ngt så blir det liksom inte den stilen hemma iaf. Jag har en lite mer bohem Nej jag vet inte riktigt. Gillar så många olika stilar o blandar det hemma. Gillar min stil!


Jag fick ett mail från en man som vill köpa mitt skrivbord och bokhylla. O han bor inte i Sthlm och betalar då för frakten. Jo jag tackar! Men skulle inte tro det. Jag tänker inte släpa det hit och dit och förpacka sånna saker. Sorry. Desutom har jag bytt bort skrivbordet till mamma redan. Jag byter det mot ett köksbord. Hmm kanske ni tänker då. Men förklaring kommer senare!


hej då

Ovido - Quiz & Flashcards