anettecarlsson

Alla inlägg den 16 februari 2011

Av Anette - 16 februari 2011 23:27

Så därför lägger jag upp en bild på när jag testade torrshampot från helvetet som gjorde mig gråhårig. Så här såg det ut:

  Måttligt nöjd... :)


Jag köpte tyg o sånt till o fixa iordning stolen jag tidigre lagt upp bild på. O nu är den färdig! Så här blev resultatet:

Är faktiskt mkt nöjd! Men ska inte behålla den utan försöka sälja den. Får se hur det går! Är du intresserad så kan du ju maila! :)


Vad mer då... Jo idag har jag avslutat en vänskap. Jag har lovat mig själv att bara ha relationer med människor som vi har ett nyttigt utbyte med varandra, eller nyttigt, snarare hälsosamt. O denna vän och jag har inte haft det. Vi har känt varandra i ca 5år. Det har blivit mkt smsande med denna vän och det har alltid varit skönt att veta att h*n funnits där. Bara ett sms bort. Men faktiskt. Det räcker inte. Vi gör inte varandra gott. O om du läser det här hoppas jag du inte blir ledsen. Men du förstår nog vad jag menar. Jag önskar dig allt det bästa i världen, du förtjänar det. Men jag kan inte bidra till det och därför är det nu dags att våra vägar går isär och jag tror inte att de kommer korsas igen. Men glöm inte att du ändå är speciell för mig. Men det är helt rätt beslut.


Angående mina andra funderingar. Jag är inte rädd. Jag vet att det kommer lösa sig. Jag måste bara komma på min del i det hela. Som i en låt jag lyssnar mkt på: Jag måste hela mig, för att ge dig hela mig. Du är underbar som ger mig den tiden. O jag kan inte förklara varför jag behöver tid. Jag bara känner att jag gör det. Men mina känslor är desamma för dig.


Jag måste säga att jag är sannerligen glad att min dator kommer snart! Skulle plugga på nätet till ett prov imorgon. O jag får faktiskt skyla mig själv som inte kollat upp detta innan. Men min dator vill inte köra det programmet. Så jag kommer hoppa över provet imorgon och göra det nästa vecka. Det går oxå bra och kommer inte påverka mitt betyg negativt.


Imorgon ska jag träffa en ny kurator oxå. Jag hoppas hon är bra, den kontakt vi haft via telefon har iaf kännts bra. Det är skönt att prata med någon. Jag har liksom ngt mörkt i mig som är svårt att bli av med. Vet inte varför det finns där och jag kan inte förklara det. Men det tar sig uttryck i att jag inte känner mig värd speciellt mkt. O har därför inte behandlat mig själv speciellt bra. VIlket verkligen inte minskat min känsla av att vara en bluff. O det som är så otäckt är att det skiftar i hur det tar sin uttryck. Det ger mig både fysiska och psykiska besvär. Jag kan ta mig igenom ngt och tro att jag kanske besegrat det. Vilket jag kanske gjort med just den delen. Men det kommer alltid tillbaka. O jag är trött på det. Så därför går jag och försöker reda upp det med ngn utomstående...


Nu är det väl sussedags antar jag. Har svårt att släppa taget om mina tankar märker jag, men hoppas att det släpper när jag lägger mig och knäpper på tvn. Jag har inget godis hemma ikväll. Annars brukar jag tjuväta godis på nätterna. Vem jag tjuväter för vet jag inte eftersom det bara är jag och Adamie här. Men det är så det känns. Jag pratade med Katie häromkvällen om det här med mat. Att jag har så svårt med det. Jag är tyvärr livrädd för att bli stor igen. Skulle tro att lösningen är att börja träna och öva mig i att äta rätt. Alla kurer, dieter och turer upp och ner i vikt har inte gett mig ett normalt synsätt på mat. Nu äter jag mindre än vad Adamie gör. Jag och Adamie äter middag ihop iaf. Jag vill inte att hon ska få ngn konstig snedvriden syn på mat. Det vore inte snällt av mig att överföra det på henne. Mina demoner ska inte bli hennes demoner.


Det får nog bli slutet på detta inlägg.

Sov gott! <3

Av Anette - 16 februari 2011 15:45

Så sjunger Robyn. O det är vad jag hoppas på ska ske...


På Tisdag kommer min dator!!! Jihoooo!!! Då ska det excelas av bara h*lvete! (Bra jag tog bort en bokstav så ordet inte blev ett fult ord! :)


Har köpt ny färg till skrivbordet. Lila fick jag en ide om. Köpte oxå svart o vit. O det var ju en himla tur eftersom den lila skar sig ganska kraftigt mot tapeten... Tänk va... Så det får bli svart!!! Tror jag...

Köpre nya knoppar och en stickkontakt oxå. Ska leka elektriker och göra om en lampa tänkte jag. Sminklampor. Får se hur det går. Inte svårt tror jag men det har hänt förr att jag varit för kaxig... ;) Men jag har ju faktiskt gått en teknikkurs. I 9an. Den fick man 500:- för o gå på. Perfekt! Jag har använt de kunskaperna skitmycke o för de 500:- köpte jag en adidas bikini. Vilken win win situation! :)


Jag har köpt tyg till fåtöljen också. Så ikväll blir det omklädnad! Sen kommer bilder. Sen ska jag inte sova för jag har prov imorgon o måste verkligen plugga apmycket... Men det löser sig säkert.


What else? Jag väntar på cash från en kvinna som köpt saker från mig. Mkt irriterad på att hon inte betalt så nu är det no more miss nice woman utan en vänlig men bestämd påminnelse om RO hit med pengarna!


Jag tänker, tro mig jag tänker. Hela mitt huvud är fullt av tankar. Men jag ska tänka klart och när jag gjort det så hoppas jag att jag aldrig behöver fundera på det mer. Någonsin.


Jo vet ni... jag tror mina fötter krympt ytterligare en strl... De skorna jag blev kär i har strl 37. 38var alldeles för stora. O ett par nya gummistövlar kändes väldigt stora för o vara 38... Hmm omd et är så blir jag ledsen i ögat. Jag menar, mina vackra skor... Men å andra sidan så får jag anledning o köpa nya skor så är det remmar på de jag har som säkert går o justera. Jag gillar ju dom liksom.


Nu ska jag gå o hämta min lilla älskling! :)

Ovido - Quiz & Flashcards