anettecarlsson

Alla inlägg den 7 april 2011

Av Anette - 7 april 2011 14:57

Hej hej!

Ute lyser solen och inne sitter jag framför datorn. Men måste man så måste man. Har fortfarande inte fått tag i donnan på kommunen jag måste göra en intervju med men jag tror det kommer ordna sig iaf. Får väl multitaska på flygbussen imorgon annars :)


Hittade en bild från min rövarresa i fredags på mig o min gulligull Hanna. Tror jag törs lägga upp den här för hon är så himla söt!

 Det är lite typsikt Hanna. Antingen detta eller så gör hon en grimas med tungan. O den tror jag du inte vill folk ska se eller hur Hanna?! ;)


Har lagt ut en del på Tradera igen. Perfekt när man tröttnat på kläder. O ärligt, jag behöver inte allt som hänger där inne ändå. Man har ju sina favoriter iaf. Borde rensa bland mina klänningar men jag gillar de så mkt och har snöat in på klänningar just nu men använder de inte så ofta. Så kanske jag borde göra det för o lista ut vilka som egentligen är mina favoriter på ist för på galgen. Det är speciellt en röd som hänger lite på en skör tråd.

Det är ngn speciell grej med mig och röda klänningar. Det händer alltid ngt jäkelskap när jag har en röd klänning på mig. Dock inte samma klänning. Men samma blodröda färg.... hmmm så kanske jag borde säga hej då... Jo det ska jag banne mig! Men inte till Tradera. Har nog en kontakt som kan bli överlycklig för den...Får väl se...


Tills nästa meningsfulla inlägg. Ta hand om varandra!!! 

Ovido - Quiz & Flashcards