anettecarlsson

Alla inlägg den 11 april 2011

Av Anette - 11 april 2011 21:02

Ibland får man erbjudanden hem i brevlådan om att prenumerera på ett par nr av en tidning o få en premie på köpet. Om det är ngt som jag skulle kunna köpa men får billigare på detta sätt brukar jag ta erbjudandet. Det r ju bara o säga upp den när man fått första numret om man inte vill fortsätta med den. För ett par veckor sen (månader?) skickade jag iväg en sån lapp men glömde det sen. Så kom tidiningen Topphälsa hem i brevlådan. Ok tänkte jag, så trevligt för just det numret hade med olika löparscheman o det kan ju komma väl till pass. Vad premien var hade jag glömt. O så kom det ett paket på posten. O i den låg en bodybutter och duschtvål från Bodyshop. I vilken smak då? (Smak? Doft?) Citron!!! Jag älskar citron och lime saker! Så när jag smörjer in mig så luktar jag som en citronmarängpaj. Jag har aldrig luktat på en sån iof men det är såhär jag föreställer mig att den luktar.... mmmm Smarrigt! :)


O i helgen fick jag en flaska parfym. I min absoluta favorit. Lovely by Sarah Jessica Parker. När jag skulle byta parfym för en massa år sen gick jag många turer till Åhlens för att hitta rätt doft. O det blev denna Lovely. Den luktar kvinna i mitt tycke. Varm och vuxen. Jag älskar den! Jag kopplar dofter till olika människor i mitt liv. Även om de inte använder just den parfymen nu så är det deras "signaturdoft" om man nu kan ha en sån. Emeli-Chance från Chanel, Hanna-Den blå Samba, Mamma-Sun moon stars för o nämna några exempel. Godast av alla luktar Adamie. Hennes egen doft är oslagbar! (Jaa inte alltid kanske...) ;) Hon luktar min, glädje och kärlek. Det finns inga andra ord att förklara det. Tror att nästan alla föräldrar tänker samma om sina barn.


Ngn av mina vänner skrev på facebook att hon känt att det luktar vår nu. O det gör det faktiskt!!! Det luktar annorlunda nu... Det finns hopp. Men jag hörde ngnstans att det skulle snöa imorgon. Men vet ni? Det kommer inte ligga kvar iaf. Det är bara ett spratt som ngn gör. För att man ska uppskatta att våren kommer desto mer... Eller ngt... :)


Jag har ngt jag går o funderar på. En önskan inom mig som jag vill fråga. Men jag vet inte om jag törs. Logiskt sett så är det inte logiskt. Men känslomässigt är det helt rätt. Vilket följer man? Hjärna eller hjärta?


Av Anette - 11 april 2011 14:22

Jo nu är det dags... Jag ska inte bara rensa i min garderob och sälja sakerna jag tröttnat på. Det är dags att slänga bort och bränna upp dåliga vanor! Så jag tänkte göra det offentligt... Då har jag ju många att stå till svars inför, så jag inte gör det i smyg ist...

Till o börja med: Jag ska sluta dricka alkohol! Det är inte kul längre. För att jag blir knäpp. Jag tål det inte helt enkelt. Blir ngn annan som jag inte kan stå för. JAg gör illa människor som jag inte vill göra illa. Det är fel ur varje synpunkt. Så nu är det slut. O det är så bara. Inget att ifrågasätta, inte en fråga, ett glas kan du väl ta? För såhär kan det gå då... Inget allvar utan lite humor.... ;)


Jag ska börja äta mer ordentlig mat. JAg får fortfarande äta mina älskade kanelbullar men ska kolla mer på vad jag stoppar i mig. Med tanke på att min kropp bara tar upp ca 30% av vad jag stoppar i mig så blir ju de 30% desto viktigare... Jag ska inte göra detta för att jag vill gå ner mer i vikt utan för att jag vill må bra.


Jag ska börja träna. Dels inför vårruset men jag vill bygga mer muskler oxå. Jag vill vara stark! Jag vill vara skitstark men jag vill inte se ut som en bodybuilder. Hur det nu blir får vi se. JAg måste bara våga mig iväg till gymmet här. Vet inte varför jag är lite blyg inför att gå på gymmet här i Vårby gård... Men onsdag ska jag försöka ta mig dit...


Jag ska sluta röka!!! Detta tror jag kommer ta lite tid. Det är en så stark vanegrej. Jag vet att jag fysiskt inte behöver det men i huvudet smyger sig tanke på att tänk vad gott det vore... Men som i reklamen. Det är 1-2 som är goda resten är faktiskt ganska äckligt. För att inte tala om alla pengar som bokstavligen går upp i rök. O som lägger sig i lungorna som en tjära som tar livet av dig. Fy fan vad dumt det är att röka!!! Varför gör man det? Det är ju faktiskt skitkorkat... Så det är hejdå till det...


Mer då? Jag ska bli bättre på att ta mina vitaminer. 

Jag ska dricka mer grönt te.

Jag ska skapa världsfred och utrota hungernöd. Eller var det inte en skönhetstävling jag var med i? ;)

Nä för att vara lite allvarlig igen...

Jag ska släppa in det jag drömmer om. Jag ska leva som om jag redan har det så kanske det kommer. Jag ska inte vara rädd mer...


Kom för övrigt hem från Norr idag. Det suger. Jag vill tillbaka. Men med min lilla prinsessa. Det finns ingen vettig anledning till att ha så långt mellan oss. (Ja förutom skola och jobb då) :) Men annars... Saknaden är redan stor o jag längtar tills vi ses igen Andres. Du är underbar och fantastisk och jag är glad att jag har dig i mitt liv! Du är så lugn och trygg och jag kunde inte önska mig mer faktiskt! Men nu ska jag inte tjata mer om det... ;)


Puss puss

Ovido - Quiz & Flashcards