anettecarlsson

Alla inlägg den 23 april 2011

Av Anette - 23 april 2011 14:22

Ja nu har jag varit arg färdigt. För denna gång. Jag gick en promenad till Vårbergs loppmarknad o köpte skor till Adamie, perfekta dagis skor! :) Sparkade på lite smågrus och mötte en like på vägen. 

För när jag är ute o går eller så fort jag är ensam uta så lyssnar jag på musik. O oftast mimar jag till texten. Sjunger med i huvudet fast jag rör läpparna. Säkert har många jag mött undrat om jag är riktigt riktig. Jag försöker tänka att det skulle ju kunna vara så att jag pratar i handsfree. Om jag får för mig att jag bryr mig vad de tänker om mig. Men iaf. På vägen dit så mötte jag en som gjorde likadant!!! Kunde inte låta bli o smijla... :)

Fast nu slog det mig...eftersom jag hade musik på så hörde jag ju inte om han lät högt. Det kanske var så att han faktiskt pratade i telefon... typiskt... Nej jag låtsas att det var så att han sjöng fast tyst! :)


O efter Vårberg gick jag hem o åt lunch och sen gick jag med min cykel till cykelaffären så du pumpade upp mina däck. Wihoooo jag kan cykla nu! På min rosa tantcykel med 3 växlar!!! :) 

Imorgon ska jag cykla till skolan o se hur jobbigt det är o hur lång tid det tar. För min tanke är att jag ska börja cykla till skolan. Men det är inte så smart att testa när jag faktiskt ska till skolan. Har ju inte lust att på vägen upptäcka att det tar 2 timmar och att jag kommer bli helt blöt av svett. Soooo tomorrow: A tryout...


Men nu. Soffhäng!

Av Anette - 23 april 2011 10:19

Jag har mkt ilska i mig idag. För att jag drömde att min så kallade pappa la armen om mig och sa att han var stolt över mig...


Fy fan för det rent ut sagt!!!!!!!


Igår skulle jag sprungit med Katie. När jag kom dit fick jag typ en hot flash. Stod stilla i hennes kök o det kändes som om jag skulle svimma, började svettas, det rann om mig och kände det som om jag hade en temp på 42.

Det gick över, drack vatten och åt en knäckeskiva.

Så gav vi oss ut. Efter 30sekunder sa min kropp stopp. Den skrek stopp. Så vi promenerade upp på ett berg och satt o filsoferade över livet. Otrolig utsikt!!! Man såg ända till Globen från ena sidan och rakt ut över vattnet på andra sidan. Helt fantastiskt.

Så gick vi ner och jag gick hem. Kände mig matt i hela kroppen och orkade knapt släpa mitt arsle i säng (soffan). Somnade o vaknade kl 7 imorse o satt o kände efter hur jag mådde egentligen. Sket i det efter ett tag och gav mig ut o sprang, Det gick men inte toppen. Sprang en annan runda och spurtade på vissa ställen och hade lite hopp o grejer för mig uppför trappor. Hade nog bara tur att jag inte snubblade som jag höll på. :)


Nu vet jag inte vad jag ska göra. Ska jobba lite senare. O ska måla naglarna. Kanske ska nöja mig med det. 

Jag kanske ska låta mig vara arg över att jag blir hånad av mina drömmar. Jag kanske ska låta mig tycka att han är en idiot och vela slå honom på käften. Istället för att alltid mota bort de känslorna. 

Jo jag ska sitta o måla mina tånaglar och unna mig en dag att gå och tycka att du är en idiot, du som inbillat dig att jag inte är din dotter. 

Skäms på dig faktiskt, inte på mig. Jag har inte gjort ngt fel, det är du som är en svag typ. Inte jag!!!!

(Räcker moget ut tungan och pekar fuck you)

Ovido - Quiz & Flashcards