anettecarlsson

Alla inlägg den 25 april 2011

Av Anette - 25 april 2011 21:35

 Imorgon är det tisdag. Då är det lektion på sågbäck. Vilket betyder kanelbullefrukost!!! :) Mkt smarrigt! Sen är det prov! Ska bli spännande. Inbillar mig att jag kan vad jag behöver kunna men det återstår ju o se... Efter pausen är det prov igen. Påbärjade lovet med 4 prov o avslutar lovet med 2. Bra bra! :)


O jag ska ha en vilodag från träningen. Imorse var jag ute o sprang o sprang nästan 4km! Så det går framåt. Sakta men säkert! ;)


Idag, efter att jag vart hos en kompis, så åkte jag till Kungsträdgården. De har så underbart fina träd som blommar rosa blommor i början på sommaren. O jag blev så lycklig för de blommade när jag kom dit!!! Jag som vanligtvis är så rastlös satt i solen, utan musik på, o bara var i 1.5timme O det var så underbart! Ingen som ville mig ngt, behövde ngt utan jag fick bara sitta och vara anomym med min kaffe och stora solglasögon. Det var lovely! O jag ska lätt göra det fler gånger. Men med solskydd eftersom jag blev lite röd ;) Så här ser iaf träden ut:

  Därifrån jag satt...

  Under träden... 

 O de finns i Vårby Gård oxå. Fast inte så många :)

Men nu ska jag gå o se om tvätten är klar o sen sova. Men jag har en massa tankar i huvudet som inte vill släppa. De är inte så svåra egentligen, men jag funderar iaf på dem. Jag vill gärna veta i förväg vd som kommer med framtiden. O det går ju inte. Men vill gärna veta att jag gör rätt val eftersom jag vet hur ont de fel valen gör. Det kan man ju aldrig veta i förväg tyvärr. Så det är ju ingen idee att gå o tänka på faktiskt. Men ändå gör jag det. Jag vill ju så gärna ha det där speciella. O det känns så nära men varje gång jag tror att jag kan nå det så kommer en vind som blåser det en bit bort igen... Innebär det att det är fel eller att det är ngt jag måste kämpa hårt för att få?


Well well...sleep tight n dont let the bedbugs bite!



Av Anette - 25 april 2011 08:08

Igår cyklade jag till skolan i Huddinge. Ville ju se hur långt det var, hur lång tid det tog och om jag skulle komma fram jättesvettig för det var jobbigt. Enligt skyltar var det 11km enkel väg och det tog ca 45min. På ditvägen var det världens uppförsbacke som jag gick uppför men på hemvägen var det bara o susa på! :) O så jobbigt var det inte. Trampade på på min högsta växel nästan hela tiden. Alltså 3ans ;)

O det var underbart o höra fåglarna kvittra och ha solen som värmde! Så det kommer bli cykel till skolan en hel del framöver! :)


Efter cykelturen till Huddinge tog jag hojjen till Skärholmen (Skhlm) o handlade. Hem igen o bakade en paj som jag skulle ta med till Katie. O vid 2 så hämtade jag min lilla prinsessa o så gick vi det. Vi skulle påskpyssla lite o måla ägg. O Adamie satt säkert still i hela 10 min. Men hon ville inte måla, utan mest blanda färgerna bara :) När barnen gick o lekte så gjorde vi mammor färdigt äggen o sen var det mat. O vilken mat! Magen stod i fyra hörn kändes det som. Adamie gjorde ngt snyggt... Hon gick fram emot Emanuell (Avas pappa) o sa pappa pappa o när han tittade på henne så snodde hon hans korv från tallriken! :D


Jag lämnade henne hos sin pappa vid 6 o sen satt jag, Malin o Katie o hade lite tjejsnack. Utan barn och män. Inte för att jag brukar ha en man med mig men barn iaf... De har ju män. Men de var hos Malin o kollade på fotboll. Jag är så glad att jag har Malin och Katie! De är underbart fina människor! <3


O nu vaknade jag för 30min sen o ska ut o springa en sväng. Nu har jag laddat ner en app till min telefon som mäter rundor o hur långt man springer! Perfekt! :) Har e för cyklande oxå... Jag är lite nörd på det sättet. Gillar att se i siffror vad jag gjort. Avstånd, tid, kalorier, genomsnittshastighet osv... Enda problemet är att jag måste hålla i mobilen när jag springer för jag har inga fickor som går att stänga. O är rädd att tappa den i marken... Well well. Får väl hålla ordentligt helt enkelt!


Hoppas ni får en underbar dag!

Kram

Ovido - Quiz & Flashcards