anettecarlsson

Alla inlägg under februari 2011

Av Anette - 13 februari 2011 09:44

Jo för nu har jag varit i farten med kameran och fotat de saker jag snackar om... här kommer bilderna:

  Har äntligen fått dit en bollfrans på lampan. O jag hade rätt, den får mig o le! :)

  Här är Wallies från Hell! De var skitpilliga o få upp! Om jag får ett kort på alla hjärtans dag ska jag sätta det i en av de ramarna... as if...

  Här är stolen jag ska fixa iordning och sälja. Tvätta tyget och måla den. Kommer bild när jag är färdig. Jag gillar den. Men jag sitter nästan aldrig i den.

     Här är mitt sovrum. Ni håller väl med om det rosa skrivbordet inte var en briljant ide? Vad tror ni om guld då? O tavlorna är mina favoriter.Fast den längst till höger bråkar alltid och hänger snett!!


Pratade med en kompis om Bob Marley igår. O när min lilla fia var nyfödd och låg nedsövd för hon inte mådde bra, då satt jag och sjöng Bob för henne. Närmare bestämt mest Three little birds. Tänk att det gått 2år redan sen det hände. Jag är mkt nöjd med all vård hon fick. Däremot så var vissa läkare inte speciellt bra mot föräldrarna. En kom och sa helt enkelt till oss att hon hade en hjärnskada men att de inte kunde säga hur stor. Sen gick han bara! Jag föll nästan ihop, vad skulle det betyda? En sköterska kom fram och undrade hur det var med mig och när jag fick fram vad läkaren sagt och gått så gick hon nog o pratade med honom för han kom tillbaka och satte sig ner o förklarade lite mer. Det var en överj*vligt jobbig tid men hon är frisk nu. O det är det viktigaste. Men det hade inte spelat ngn roll, jag hade älskat henne lika mkt iaf!!! Visar lite bilder på hur det såg ut på sjukhuset:

  I mitten låg hon o till vänster är alla apparater som gav henne medicin och till höger är monitorn som läste av hennes hjärnaktivitet.

     

  Alla slangar hon hade. Hon hade det verkligen överallt. Hennes små blodkärl klarade inte av all medicin så de gick sönder, så de fick sticka henne lite överallt, huvudet blev det sista stället. När de skulle sticka henne där gick jag ur rummet för jag klarade inte att se det. Tröstade mig med att hon var nedsövd av morfin och inte (förhoppningsvis) kände ngt. Hon har fortfarande ärr på händerna efter det. För mig är det hennes bevis på hur stark hon var redan som liten.

  Här är hon ca 4mån. Min lilla prinsessa.


Nu måste jag sluta för jag saknar henne så otroligt mkt och kommer börja gråta.

Så hej då!


Av Anette - 12 februari 2011 20:37

Hey baby I think I wanna marry you... tralalalalala skit bra låt med Bruno Mars och den heter Marry you. Får mig o få sån där lycko känsla i magen... :)


Blir ingen fest ikväll. Mår päckel... Har nog aldrig haft flunsan förut och nu vet jag att jag inte vill ha det någonsin igen... Mamma rekomenderade vitaminer o då slår jag två flugor i en smäll och dricker Vitamin Well Reload. Det är c & d vitamin och smakar så j*vla smarrigt av citron o lime. Att det blir 2 flugor är ju då för det är bra med vätska oxå... :)

Jag älskar citron o lime smaker på saker! O Vitamin Well har en mkt bra sådan smak tillskillnad från Vitamin water som bara smakar kemiskt. Skaplig besvikelse det var kan jag ju säga. Fast nu har jag ju inte så mkt smak så antar att jag kan dricka lite vad som helst o ändå vara nöjd...


Kollade på vårdguidens sida om influensa förut. Där står det att man ska invika rökning. Nähee? Rekommenderar de någonsin rökning???


O sovrummet blev precis som jag hade det innan igår. O det känns ganska bra. Dock saknas det mattor. O jag vet precis vad för sorts matta jag vill ha. Den är mjuk och luriv och underbar. O inte rosa. Den är lila. För mitt sovrum är liksom lila och guld tonat... Målade tyvärr mitt skrivbord ljusrosa och gillar det inte!!! Så jag tänker se om jag kan få tag på guldfärg. Lär ju kanske bli skitfult men testa går ju iaf... Har svårt att inte hålla på o komma på ideer hela tiden med saker... Jag har iaf bestämt att rusta upp min fåtölj o sälja. Ska flytta dit min lilla soffa ist... Den är i Oxelösund nu men får försöka ta hit den... ska lägga ut bilder.. men sen...


Men nu är det soffhäng som gäller igen känner jag... Har sovit typ 16timmar senaste dygnet men verkar behövas mer.


Kram på er!!!

Av Anette - 11 februari 2011 18:45

Jag vet inte vad jag ska göra med dig! Jag försöker att ställa sängen på olika sätt men på ngt vis blir du aldrig nöjd utan skickar ut ful och omysigt vibrationer... hmm vad ska jag ta mig till med dig? Va? Jag vill ha nattduksbord men det vill inte du för där du står bäst passar inte ett sådant. Jag vill ha en arbetshörna men där den passar bäst gör även sängen. O så gjorde jag så jag fick en bra arbetshörna och nattduksbord. O sängen ser bara ut som en stor klump. O det vill jag ju inte. Försöker att skapa en känsla av "kom in o mys" ju... Inte klumpedump säng...

Undrar dock om det är feberyra som snackar nu. För jag borde inte flytta sängar nu. Jag borde ligga i en och kurera mig. Har man nästan 40graders feber behöver man kanske spara på den energi man har. Men det är så fruktansvärt tråkigt! Men jag skulle nog ligga i den om jag hade en liten tv i sovrummet. För nu somnar jag som den lilla gris jag är framför tv i soffan. Vilket resulterar i ganska weird drömmar eftersom jag oftast tittar på crimserier och så kommer mina drömmar från ljudet därifrån.

O förut vaknade jag, såg att det var klarblå himmel och sol. Min första tanke var att jag försovit mig... Tills jag insåg att det var samma dag som när jag somnade o inte varit ngn natt emellan...

Men imorgon ska jag vara frisk! För då ska vi fira Katie som fyllt år. O när jag hade födelsedagsfest för mig kunde inte hon komma för hon var sjuk. O jag vill träffa henne. Utan barn och kanske lura med henne ut på dans... Fast jag har en stark känsla av att jag inte bör ta henne till det stället jag älskar o dansa på. Tror inte det är hennes cup of tea riktigt. Eller så får hon ett nytt intresse. ;)

Nu har jag snackat färdigt. Får se när jag kommer på ngt mer att dela med mig av. För visst är det himla intressant o läsa?

  

Av Anette - 11 februari 2011 09:59

Tror du verkligen att saker du gör och inte gör inte har konsekvenser för andra människor?

Av Anette - 10 februari 2011 20:56

Mmm tänk så smarrigt med sugarlips...

Kolla bara:  


Jag har träffat Hanna och hennes söta broder ikväll! Han berättade ngt som fick mig o garva så jag fällde tårar och det uppskattades. Han är en av de roligaste jag vet! :D Man garvar alltid när man är med honom, det är en fin sak med honom... :)


Imorgon blir det skola och sen ska jag mygla till mig en kaffe på söder. O sen ska jag sno en data. Eller inte. Kanske. Får se om kaffet är gott först...

Men nu är det bad dags och sen ska jag pilla med håret i en timme!

Peace!

  

Av Anette - 10 februari 2011 12:33

Mmm gillar jag inte så mkt. Men försöker att se det som en chans att utvecklas. Eftersom jag gillar listor kommer här en lista på saker jag utvecklas av: (eller som irriterar skiten ur mig!)

Att när jag väl lyckats få ihop inlämningsuppgiften i databashantering så bestämmer sig min dator att Excel är skit och inte ska funka på min data. O stänger ner det. Utan att det sparas= chans att öva sig i att inte vråla rakt ut.

Att jag knappt hunnit säga hej till Andres innan det är dags att säga hej då= chans att lära mig att längtan stärker kärleken. Eller ngt...

Att så fort jag diskar blir det mer disk=chans att inse att diskmaskin är bra

Att jag hatar damm och tycker det härstammar från helvetet= chans att öva på mitt tunnelseende

Att när jag väl fått igång min Iphone så måste jag lämna iväg den på reparation i 2-3v= chans att... ja jag vet inte.


Tekniken i mitt liv motarbetar mig!!! Det började med när jag skaffade en Iphone. Sedan dess har nog varenda teknikpryl i mitt hem strulat. Ok inte videon men den har inte varit inpluggad heller. Förmodligen skulle den strula eftersom Adamie använder den till att gömma bra o ha saker i...

Jag måste skaffa en ny dator. O jag vet vilken jag vill ha. Jag har varit o pillat på den. Den är fin. (vit visserligen, men det är ok. Ska ha en rosa väska till den) den är lätt att skriva på. Den kommer kunna synkronisera min iphone. Den kommer ha SENASTE versionen av Office. Den kommer inte stänga av skärmen (hoppas jag) den kommer inte bråka med mig. Den kommer att tycka om mig och hjälpa mig att få mvg i skolan. O jag kommer ta så bra hand om den! Nu när jag vet hur den annars kan strula tillbaka så kommer jag ta hand om den som om det var det bästa jag har! O det dyraste oxå. Måste bara hosta upp 8 loppor till... Men nu fick jag en idee... hihihihi snilleblixt! ;) Jag ska sno den av en kompis! Han har ju precis köpt en sån jag vill ha... hmmm undrar bara vad jag ska byta ut den med så han inte märker ngt... Förslag ngn?


Btw har ni smakat nya Marabou mango? Den är inte så god. Smakar inte så mkt mango. Fast den är ju god då eftersom den smakar choklad. Men om ni vill att det ska smaka massa mango så kommer ni bli besvikna. Så ni vet.


Nu ska jag gå o röra till målarfärg till mitt arbetsbord. Det blir Magnoliavitt. Alltså vitt med en rosa ton. JA JAG VET ATT JAG ÄR BESATT AV ROSA!!! Men jag KAN INTE sluta! O jag VILL INTE sluta!


hej då  

Av Anette - 8 februari 2011 09:40

Jo fast hon är blond, det är inte jag... Det tog nästan 30min o fixa mtt hår imorse! O så var det regn i luften o vad tror ni hände då? Mmm allt plattande var nästan förgäves...


Igår fick jag besök! Från Norrrland kom Andres och överaskade mig o Adamie! Mkt roligt! =D    

Sweet att han kom på Adamies födelsedag. Min lilla stumpa, redan 2år. Min kompis jag träffade igår sa "Gratts på födslodagen! Man ska inte bara tänka på den som fyller år, du gjorde ju faktiskt ngt då oxå!" :) Mkt sant 13.47 lördagen den 7feb 2009 illvrålade jag en sista gång och ut kom hon. O såg mkt skeptisk ut. Fullt förståeligt med tanke på att hon inte mådde bra. Men det är en annan historia...


Har lektion nu, fast paus. Ska äta kexchoklad, go o gla!


Hejpåre!

Av Anette - 6 februari 2011 20:04

J i lördags hade jag kalas för min lilla tjejja. Hon fyller ju två nu o börjar bli en stor tjej. Hon fick en liten dress av mig o jag fostrar henne väl, hon verkar gillar skor lika mkt som jag! =D Så här såg hon ut

  Jag vill oxå ha sånna skor men de finns inte i min strl...typiskt...

Jag hade drömt mkt konstigt på natten och vaknade vid 4 lördagmorgon o kunde inte somna om. Så jag gick upp och gjorde matteläxan och sen började jag baka. Jag handvispade så jag inte skulle störa de som sov. My God vad jag behöver träna armarna!!! Vid 6 var jag klar tänkte jag o skulle lägga mig igen. Men då vaknade lillfis och ville komma upp så då fortsatte vi baka. Det här blev resultatet

    Det blev en chokladsockerkaka med text på ist för tårta oxå men den har jag ingen bild på än...


Idag var jag o mamma först på Ikea och köpte ett badrumsskåp. Passade på när hon hade bilen... ;) O sen for vi till stan och hämtade en säng som jag fått. När Adamie sov så passade jag på o skruva som om det gällde livet o fick ihop både skåpet och sängen. I sovrummet ser det ut som skit eftersom jag har väldig mkt saker där nu men snart blir det fint igen. Orkar bara inte släpa ner den gamla sängen i förrådet. Kanske jag kan hyra in en handyman som kan göra det åt mig. Känner du ngn? Helst ska han ha blå kläder shorts på sig och snygga ben. Sånt gillar jag serru... ;)Men det är inget krav...


Håller på o packar en massa paket oxå. Sålt en servis som ska skickas iväg. Måste gå på kartongjakt imorgon. Undrar om Dhl gubben har fattat att jag bara tar kartonger av han o sen skickar med Schenker...? MEn schenker tar ju betalt för sina kartonger...


O jag har fått ett otroligt erbjudande! Jag är överlycklig för det!!! Vad det är kan jag inte skriva men det kommer så småningom!!! :) Men det involverar val av skor och en söt klänning!!!


Jag vill ha en sticksåg, en limpistol, en burk vit målarfärg, knoppar till byråer, en byrå, ståltråd och en puss. Vilket är lättast att kirra tror ni?


Hare bra så länge!

  

Ovido - Quiz & Flashcards